GOSSIP

Χριστίνα Μπόμπα: Δύο μήνες μετά τη γέννα ήμουν σαν ζόμπι

Χριστίνα Μπόμπα
Glomex/Alpha

«Πάρα πολύ μεγάλο ρόλο είχε ο Σάκης, ήταν πολύ υποστηρικτικός, ”βράχος” απέναντί μου» εξομολογήθηκε η Χριστίνα Μπόμπα.

Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε για τις δυσκολίες με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπη ως νέα μαμά, αλλά και για τη σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη. «Για δύο μήνες μετά τη γέννα δεν κοιμόμουν καθόλου και ήμουν σαν ζόμπι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα, μιλώντας στον Alpha Κύπρου.

«Πέρασα ψυχολογικά από όλα αυτά που κάθε γυναίκα περνάει. Αμφισβήτησα το αν πρέπει να γίνει, το αν θα γίνει ποτέ. Είναι ένα θέμα ταμπού η εξωσωματική», τονίζει η Χριστίνα Μπόμπα, με το απόσπασμα της συνέντευξής να προβάλλει η εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Τον πρώτο ένα με ενάμιση χρόνο είχα αφοσιωθεί πάρα πολύ στις μικρές. Δεν δούλευα πολύ, έκανα λίγα πράγματα. Τώρα έχει περίπου 3-4 μήνες που φεύγω 8 ώρες αυστηρά και όλα τα άλλα είναι μπέμπες», δήλωσε.

Χριστίνα Μπόμπα: «Άκουγα το κορμί μου, δεν πλακώθηκα στις γυμναστικές»

«Όταν γέννησα, ήταν συγκλονιστική εμπειρία, όπως για κάθε γυναίκα. Άλλαξε όλη μου η ταυτότητα, όλο μου το mentality. Εκτός του ότι ήρθε αυτή η καταιγιστική αγάπη για τις μικρές, αγάπησα και τον εαυτό μου περισσότερο. Άκουγα το κορμί μου, δεν πλακώθηκα στις γυμναστικές και στις δίαιτες όταν θήλαζα ή λίγο πιο μετά. Τα έκανα όλα φιλικά προς μένα, ήταν μεγάλη αλλαγή» επεσήμανε η Χριστίνα Μπόμπα.

«Όταν πρωτογέννησα και είχα δύο μωρά στο σπίτι που έπρεπε να τα θηλάσω, δεν κοιμόμουν ποτέ, έκλαιγαν και τα δυο και δεν ήξερα ποιο να πρωτοθηλάσω… εκεί έχασα τελείως το μυαλό μου και για 2 μήνες ήμουν σαν ζόμπι. Πάρα πολύ μεγάλο ρόλο είχε ο Σάκης, ήταν πολύ υποστηρικτικός, ”βράχος” απέναντί μου» εξομολογήθηκε η Χριστίνα Μπόμπα.