GOSSIP

Κωνσταντίνος Ασπιώτης: «Είχα κάνει εξετάσεις και ο γιατρός μου είπε ότι θα πεθάνω»

Κωνσταντίνος Ασπιώτης: «Είχα κάνει εξετάσεις και ο γιατρός μου είπε ότι θα πεθάνω»
Glomex

Ο ηθοποιός μίλησε για ένα πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν.

Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Ασπιώτης την Δευτέρα ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν». Ο ηθοποιός μίλησε για τις φοβίες και τις έντονες στιγμές της ζωής του ενώ αναφέρθηκε στην περιπέτεια που βίωσε σε ηλικία 20 ετών.

«Στα 20 μου χρόνια, ήταν κάτι εξετάσεις περίεργες. Μου είπε ο γιατρός ότι θα πεθάνω. Ναι, ήταν φοβερό», είπε ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης, ξεκινώντας να μιλά για την περιπέτεια της υγείας του.

Και πρόσθεσε: «Τότε τρόμαξα. Λέω, α δεν είμαι τελικά ο πρωταγωνιστής σε αυτόν τον κόσμο, σε αυτή τη ζωή. Αυτό κράτησε για λίγο καιρό, μετά κατάλαβα ότι είμαι εγώ ο πρωταγωνιστής. Για 6 μήνες έψαχνα τι είναι, αλλά ένιωθα καλά. Κι έλεγα αφού νιώθω καλά, δεν καταλαβαίνω γιατί πεθαίνω», εξομολογήθηκε ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης.

«Όταν μπήκα στο νοσοκομείο είχα μια πνευμονική λοίμωξη και οι δείκτες ήταν πολύ υψηλοί. Σε όλους τους ανθρώπους αυτοί οι δείκτες είναι σε ένα σημείο, σε εμένα από τη γέννησή μου είναι πιο πάνω, είναι ένα σύνδρομο αυτό, το σύνδρομο Γκίλμπερτ. Δεν το ήξερα τότε, το βρήκε ένας γιατρός», αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Σχετικές ειδήσεις

Ελένη Φουρέιρα: Η τρυφερή φωτογραφία με τον δύο μηνών γιο της

Νίκος Κουρής: «Ζω με τον φόβο της αρρώστιας μου, ζω με το φόβο του τέλους μου»

Καίτη Γκρέυ: «Δεν με έχει πάρει κανείς ένα τηλέφωνο να δει αν ζω ή αν πέθανα»