GOSSIP

Βερόνικα Μπιέλικ: Το μοντέλο που έσερνε πολυτελή αυτοκίνητο κάνει διακοπές στην Κρήτη

Βερόνικα Μπιέλικ: Το μοντέλο που έσερνε πολυτελή αυτοκίνητο κάνει διακοπές στην Κρήτη

Δηλώνει λάτρης της Κρήτης και γενικότερα της Ελλάδας η Βερόνικα Μπιέλικ

Η Βερόνικα Μπιέλικ, διάσημη influencer στο Instagram με περισσότερους από 3,5 εκατομμύρια followers, φημίζεται για την ομορφιά και τις τολμηρές εικόνες που δημοσιεύει στα social media.

Η 29χρονη Πολωνή κάνει διακοπές στην Κρήτη. Εκτός από influencer είναι μοντέλο γυμναστικής και επιχειρηματίας, ενώ είναι γεννημένη στις 18 Σεπτεμβρίου του 1993. Δηλώνει λάτρης της Κρήτης και γενικότερα της Ελλάδας. Προτού επισκεφτεί τη μεγαλόνησο βρισκόταν στη Σαντορίνη, για την οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Η Πολωνή, Μπιέλικ, είχε συνεργαστεί τον Μάρτιο με εταιρεία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων στο Ντουμπάι, η οποία είχε επιλέξει έναν ιδιαίτερο τρόπο για μια διαφήμισή της.

Συγκεκριμένα, η Πολωνή σε βίντεο που είχε ανεβάσει στα social media, φαινόταν να σέρνει με ένα σκοινί μια κόκκινη Lamborghini. Το βίντεο έγινε γρήγορα viral αφού η Πολωνέζα έχει 3,6 εκατ. followers στο Instragram. Τα σχόλια ήταν πολυάριθμα τόσο για τη διαφήμιση όσο και για το μοντέλο.

Η Βερόνικα Μπιέλικ είναι πολύ γνωστή στις ΗΠΑ, καθώς ακολουθεί καριέρα μοντέλου και είναι η σύντροφος του πρώην πρωταθλητή και νυν προπονητή του NFL, Κλιφ Κίνγκσμπερι.

Το ζευγάρι ζει μαζί στο Τέξας αλλά η 29χρονη Βερόνικα ταξιδεύει για δουλειές. Ένα από τα μέρη που της αρέσει να επισκέπτεται για τις διακοπές της είναι η Ελλάδα και έχει έρθει σε Σαντορίνη και Μύκονο. Μάλιστα, όταν βρίσκεται στην Ελλάδα διαφημίζει τη χώρα μέσω Instagram.

Αυτή τη φορά η Μπιέλικ δημοσίευσε ορισμένες φωτογραφίες από την Κρήτη, την οποία επέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές.