GOSSIP

Μαρία Μενούνος: Πόζαρε αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη της με ασορτί ρούχα

Μαρία Μενούνος: Πόζαρε αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη της με ασορτί ρούχα

Τις τελευταίες ημέρες η Μαρία Μενούνος μοιράζεται καθημερινά στα social media στιγμιότυπα της κόρης της καθώς δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

Τρισευτυχισμένη είναι η Μαρία Μενούνος αφού έγινε μαμά για πρώτη φορά μέσω παρένθετης μητέρας.

Ο Κέβιν Αντεργκάρο και η γνωστή παρουσιάστρια βιώνουν ξεχωριστές στιγμές καθώς μετά από δέκα χρόνια προσπάθειας κράτησαν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους αγγελούδι.

Η Μαρία Μενούνος για την διαδικασία του τοκετού είχε αναφέρει: «Η Αθηνά γεννήθηκε στο Μιλγουόκι, ήμασταν εκεί μια εβδομάδα πριν, πηγαίναμε μαζί με την παρένθετη μητέρα στον γιατρό και δειπνούσαμε με την οικογένεια της. Αλλά, καθώς πλησιάζαμε στην ημερομηνία του τοκετού, της κλείσαμε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο που μέναμε για να είναι πιο κοντά στο νοσοκομείο. Το ίδιο βράδυ που ήρθε στο ξενοδοχείο γέννησε. Ήμασταν στο δωμάτιο μου, συζητούσαμε, της έδειχναν όλα τα πράγματα της Αθηνάς, τα ρούχα της, και άρχισα να ουρλιάζω από ανυπομονησία».

Τις τελευταίες ημέρες η Μαρία Μενούνος μοιράζεται καθημερινά στα social media στιγμιότυπα της κόρης της καθώς δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

Μάλιστα, το απόγευμα του Σαββάτου 29/7 η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την νεογέννητη Αθηνά που την κρατά σφιχτά στην αγκαλιά της και εκείνη παραδίνεται.

Όπως θα δείτε μητέρα και κόρη λάμπουν από χαρά ενώ φορούν ασορτί ρούχα.