GOSSIP

Σοφία Χατζηπαντελή: «Είμαι η πιο άσχημη Barbie» - Τι δήλωσε η κριτής του My Style Rocks

Σοφία Χατζηπαντελή: «Είμαι η πιο άσχημη Barbie» -  Τι δήλωσε η κριτής του My Style Rocks
Glomex

«Όταν ήμουν μικρή κι είχα Barbie, δεν ήθελα να είναι όμορφες. Τις κούρευα, ξύριζα τα μαλλιά τους, τους έκοβα τα πόδια. Εγώ αυτό έβρισκα όμορφο. Να τις κάνω άσχημες», εξήγησε η Σοφία Χατζηπαντελή

Η Barbie ήταν το θέμα του σημερινού επεισοδίου του «My Style Rocks», με αφορμή την ταινία με την Μάργκοτ Ρόμπι, που έχει «σπάσει» ταμεία παγκοσμίως.

Οι παίκτριες του παιχνιδιού έπρεπε να παρουσιάσουν τη δική τους εκδοχή για τη διάσημη κούκλα, με διαφορετικά κόνσεπτ η κάθε μία.

Πριν από τις παίκτριες όμως, στο πλατό μπήκαν οι κριτές, μεταξύ των οποίων και η Σοφία Χατζηπαντελή, ντυμένη στα μαύρα, με δερμάτινο κολάν και μπούστο.

Το μοντέλο στην ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου «Εσύ ποια Barbie είσαι;» δήλωσε πως η δική της εκδοχή είναι η «πιο άσχημη Barbie»

Όπως εξήγησε, επέλεξε το συγκεκριμένο κόνσεπτ, επειδή από μικρή δεν της άρεσαν οι «τέλειες» κούκλες που κυκλοφορούσαν στην αγορά, επομένως η ίδια μεταμόρφωνε τις κούκλες της.

«Όταν ήμουν μικρή κι είχα Barbie, δεν ήθελα να είναι όμορφες. Τις κούρευα, ξύριζα τα μαλλιά τους, τους έκοβα τα πόδια. Εγώ αυτό έβρισκα όμορφο. Να τις κάνω άσχημες», εξήγησε.