GOSSIP

Ρόκκα για τη μάχη της με τη λευχαιμία: «Σκέφτηκα ότι μπορεί να μην τα καταφέρω»

Ρόκκα για τη μάχη της με τη λευχαιμία: «Σκέφτηκα ότι μπορεί να μην τα καταφέρω»

Η εξομολόγηση της ηθοποιού, Τάνιας Ρόκκα, για τη μάχη της με τη λευχαιμία. Η στήριξη που έλαβε από Γιάννη Ζουγανέλη και Νένα Μεντή.

Μάχη με την οξεία μυελογενή λευχαιμία μίλησε η ηθοποιός Τάνια Ρόκκα. Η ηθοποιός υπεβλήθη σε μεταμόσχευση μυελού των οστών, με την αδερφή της να είναι συμβατή δότρια και εν τέλη να της σώζει τη ζωή.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha η Τάνια Ρόκκα μίλησε για την καντάδα που της είχαν κάνει οι φίλοι της όταν η ίδια βρισκόταν στο νοσοκομείο, λέγοντας πως «ήταν ό,τι πιο όμορφο έχω ζήσει στη ζωή μου, το λέω και συγκινούμαι. Είναι οι ευαίσθητες νότες που αγγίζουν την ψυχή. Τους ευχαριστώ πραγματικά».

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια διαγνώστηκε με αυτό το σπάνιο είδος καρκίνου, έχοντας ως σύμπτωμα έναν ήπιο βήχα. «Βρισκόμουν σε συναυλία με τον Γιάννη Ζουγανέλη. Δεν είχα καταλάβει τίποτα, Μονό έναν βήχα όταν έπεφτα για ύπνο». Τα αποτελέσματα, όμως, έδειξαν πως είχε καρκίνο.

Κατευθείαν υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες, με την ίδια να λέει «φοβήθηκα, αλλά για ελάχιστα λεπτά. Είπα στην αδερφή μου να λύσει όλες τις οικονομικές μου εκκρεμότητες. Σκέφτηκα ότι μπορεί να μην τα καταφέρω».

Η Τάνια Ρόκκα είχε την τύχη να είναι συμβατή της δότρια η αδερφή της. «Πάντα όταν αναφέρομαι στην Ιωάννα, λέω ότι είναι ο ήρωάς μου. Πάντα ήμασταν ενωμένες, είμαστε μια γροθιά», πρόσθεσε η ίδια.