GOSSIP

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα - Τον κρατάω ακόμα στη ζωή μου»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Κωνσταντίνο Βασάλο: «Μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα - Τον κρατάω ακόμα στη ζωή μου»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλάει για τα όμορφα χρόνια με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την άριστη σχέση που έχουν σήμερα

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στο περιοδικό Secret, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η γνωστή αθλητικογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει σήμερα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο μετά τον χωρισμό τους και έξι χρόνια σχέσης.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς θα της φαινόταν στην εκπομπή να ειναι καλεσμένος ο Βασάλος εκείνη απάντησε: «Δεν θα νιώσω άβολα, ούτε μου φαίνεται περίεργο να γίνει, γιατί είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μιλάω σχεδόν κάθε μέρα και τον κρατάω ακόμα στη ζωή μου. Περάσαμε πολλά τα 6 χρόνια που ήμασταν μαζί και δεν βρίσκω τον λόγο να κρατάμε κακία. Το ότι δεν είμαστε ζευγάρι δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να μιλάμε»

Για την τηλεοπτική της επιστροφή ανέφερε: «Είναι μία νέα συνεργασία, που ήρθε ύστερα από μία πρόταση που μου άρεσε πολύ, αφού είμαι με έναν άνθρωπο που γνωρίζω και εκτιμώ. Είχαμε συνεργαστεί και είχαμε πολύ καλό κλίμα... Ήταν μία συνειδητή απόφαση να μείνω εκτός τηλεόρασης. Ήθελα να ηρεμήσω, να απέχω. Ωστόσο, η δημοσιογραφία είναι ο χώρος μου και ποτέ δεν έβαλα τελεία, απλώς έκανα ένα μικρό διάλειμμα. Αυτοσκοπός μου δεν είναι να γίνω η κεντρική, μου αρέσει να είμαι σε ομάδες, λειτουργώ καλά»