GOSSIP

«Μαλλί με μαλλί» Μενεγάκη-Τσιμτσιλή - «Τι θέλω και τα λέω»

«Μαλλί με μαλλί» Μενεγάκη-Τσιμτσιλή - «Τι θέλω και τα λέω»

Τι είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Ελένη Μενεγάκη και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Ένα σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τα μαλλιά της Ελένης Μενεγάκη έγινε αφορμή να ξεσπάσει κόντρα μεταξύ των δύο παρουσιαστριών.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής Happy Day παρατήρησε το χτένισμα της Ελένης Μενεγάκη και είπε πως δεν ήταν και από τα καλύτερά της.

«Θέλω να πω σε αυτό το απόσπασμα παρατηρούσα τα μαλλιά της Ελένης… Ελένη μας, αυτό το μαλλί δεν είναι από τα καλύτερα σου, το λέω γιατί είμαι φαν της Ελένης. Όλες έχουμε τέτοιες μέρες, όταν έχεις τέτοιο πρόσωπο συνήθως σου πάει το μαλλί…», είχε σχολιάσει.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν άφησε αναπάντητο το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή λέγοντας: «Μαλλί Κατερίνα Λούβαρη, μακιγιάζ Μάγδα… κοίταξε κάθε μέρα πρέπει να τους λέμε για να ξέρει ο κόσμος ότι κάποιοι άνθρωποι τρέχουν και γι’ αυτά, που είναι σημαντικά…».

Η Σταματίνα, το πρωί της Δευτέρας με αφορμή την εμφάνιση της Τόνιας Σωτηροπούλου θέλησε να ξεκαθαρίσει γιατί έκανε αυτό το σχόλιο.

«Θέλω να προσέχω και τι λέω γιατί προχθές έκανα ένα σχόλιο για το μαλλί της Ελένης ότι δεν μου άρεσε τόσο πολύ και αναπαρήχθη τόσο πολύ που λες «τι θέλω και να τα λέω», είπε μεταξύ άλλων.