GOSSIP

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Ο Τράβις Μπάρκερ αποκάλυψε πότε θα γεννήσει και πώς θα ονομάσουν τον γιο τους

Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Ο Τράβις Μπάρκερ αποκάλυψε πότε θα γεννήσει και πώς θα ονομάσουν τον γιο τους
Associated Press

Ο ντράμερ και η τηλεπερσόνα περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι πολύ σύντομα 

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς περιμένουν από μέρα σε μέρα να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο παιδάκι τους.

Ο ντράμερ των Blink-182 μίλησε στο podcast «One Life One Chance With Toby Morse» και αποκάλυψε πότε πρόκειται να γεννήσει η σύζυγός του αλλά και πώς πρόκειται να ονομάσουν τον γιο τους.

Ο Μπάρκερ μιλώντας για το οτι ήθελε να κάνει μία φιλανθρωπική συναυλία για τη Χαβάη εξήγησε ότι δεν μπορούσε επειδή θα ήταν «την εβδομάδα που γεννιέται ο Ρόκι». Ο οικοδεσπότης Τόμπι Μορς ρώτησε τον 47χρονο μουσικό: «Ρόκι 13 Μπάρκερ;», με τον ντράμερ να επιβεβαιώνει ότι αυτό ειναί το όνομα που επέλεξαν για τον γιο τους.

Στη συνέχεια ο Μορς ρώτησε πότε αναμένεται να έρθει στον κόσμο ο Ρόκι με τον Μπάρκερ να απαντά «Χαλογουίν.... Είναι είτε το Χαλογουίν είτε, περίπου, την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου».

Ο Ρόκι θα είναι το πρώτο παιδάκι που αποκτούν μαζί ο Τράβις Μπάρκερ και η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν. Ο ντράμερ έχει ήδη έναν βιολογικό γιο και μία βιολογική κόρη καθώς και μία θετή κόρη με την πρώην σύζυγό του Σάνα Μόκλερ, ενώ η Κόρτνεϊ έχει τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Σκοτ Ντίσικ.

Η αναφορά του Μπάρκερ στην αναμενόμενη ημερομηνία γέννησης του Μπάρκερ τζούνιορ έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την επείγουσα εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε η Καρντάσιαν, για την οποία μάλιστα ο ντράμερ χρειάστηκε να εγκαταλείψει την περιοδεία των Blink-182 προκειμένου να είναι στο πλευρό της.

Το σοβαρό χειρουργείο

Η τηλεπερσόνα μίλησε για το σοβαρό συμβάν με μία μακροσκελή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους απίστευτους γιατρούς μου που έσωσαν τη ζωή του μωρού μας», έγραψε η Καρντάσιαν στο Instagram. «Είμαι αιώνια ευγνώμων στον σύζυγό μου, ο οποίος έσπευσε στο πλευρό μου από την περιοδεία για να είναι μαζί μου στο νοσοκομείο και να με φροντίσει μετά, ο βράχος μου. Και στη μαμά μου, ευχαριστώ που μου κράτησε το χέρι σε όλο αυτό. Ως κάποια που είχε τρεις πολύ εύκολες εγκυμοσύνες στο παρελθόν, δεν ήμουν προετοιμασμένη για τον φόβο της βιασύνης σε μια επείγουσα επέμβαση εμβρύου. Δεν νομίζω ότι οποιοσδήποτε που δεν έχει περάσει μια παρόμοια κατάσταση μπορεί να αρχίσει να καταλαβαίνει αυτό το αίσθημα φόβου. Έχω μια εντελώς νέα κατανόηση και σεβασμό για τις μαμάδες που χρειάστηκε να παλέψουν για τα μωρά τους ενώ ήταν έγκυες. ... Το να βγω από το νοσοκομείο με το αγοράκι μου στην κοιλιά μου και ασφαλές ήταν η πιο αληθινή ευλογία».

Σε ό,τι αφορά το όνομα, ο Μπάρκερ είχε αφήσει να εννοηθεί ότι αυτό θα είναι το όνομα του μωρού όταν αποκάλυψε οτι του άρεσε το Ρόκι 13, σε μία συνέντευξη στο Complex το περασμένο καλοκαίρι, μαζί με την κόρη του.

«Μου αρέσει το Ρόκι 13», έλεγε τότε, για να εξηγήσει τον λόγο: «Αυτό είναι ένα όνομα που περνάει από το μυαλό μου τελευταία..... Ο Ρόκι Τζορτζ έπαιζε κιθάρα στους "Suicidal Tendencies" και το 13 είναι απλά ο καλύτερος αριθμός όλων των εποχών. Και το "Rocky", είναι η καλύτερη ταινία πυγμαχίας όλων των εποχών».