GOSSIP

Τα διάσημα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που χώρισαν το 2023

Τα διάσημα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που χώρισαν το 2023

Τίτλοι τέλους σε σχέσεις και διαζύγια που προκάλεσαν σοκ στην ελληνική σόουμπιζ το 2023

Το 2023 δεν ήταν για όλους και η καλύτερη χρονιά, πόσο μάλλον για τα ζευγάρια που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και να κάνουν μια νέα αρχή στη ζωή τους.

Χωρισμοί που έγιναν γνωστοί ήταν εκείνοι των διασήμων της ελληνικής σόουμπιζ, που έβαλαν τέλος στη σχέση του ή τον γάμο τους.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Θεοδώρα Πεταλάς χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, με τον τενίστα να βρίσκει τον έρωτα στο πρόσωπο της Πάολα Μπαντόσα.

Η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης χώρισαν μετά από εννέα χρόνια κοινής πορείας, ενώ τέλος στην σχέση τους έβαλαν και ο Πέτρος Πυλαρινός και η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Τίτλοι τέλους για ακόμα μια φορά στη σχέση της Κατερίνας Δαλάκα και του Δημήτρη Φιντιρίκου με το Survivor να παίζει ξεκάθαρο ρόλο για τον χωρισμό τους, ενώ για τον ίδιο λόγο φαίνεται να ράγισε το γυαλί ανάμεσα σε Στάθης Σχίζα και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος μπορεί να χώρισαν όμως παρέμειναν πολύ καλοί φίλοι ενώ σοκ προκάλεσε το διαζύγιο του Γιώργου Μαυρίδη και της Κρίστη Καθάργια, εννέα μήνες μετά τον γάμο τους και έπειτα από τρία χρόνια σχέσης.

Χρήστος Βασιλόπουλος και Σάρα Κόνερ, Ζέτα Δούκα και Μιχάλης Χατζαντώνας και Κατερίνα Λάσπα και Νεκτάριος Νικολόπουλος έληξαν επίσης την σχέση τους.