GOSSIP

Θέλξη: Αποκάλυψε το πραγματικό της όνομα

Θέλξη: Αποκάλυψε το πραγματικό της όνομα

Η Θέλξη αποκάλυψε το πραγματικό της όνομα

Η Θέλξη παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Secret. Η τραγουδίστρια μίλησε για τη μητρότητα, την επιστροφή της στις πίστες ενώ αποκάλυψε το πραγματικό της όνομα.

«Ήταν δική μου επιλογή να απέχω για οκτώ χρόνια από τη νύχτα και το τραγούδι. Είχα και τη δυνατότητα να το κάνω και νιώθω ευλογημένη γι’ αυτό. Φαντάζομαι ότι πολλές μανούλες θα ήθελαν να μεγαλώνουν κατ’ αποκλειστικότητα τα παιδιά τους αλλά μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα. Δεν μετανιώνω ούτε γι’ αυτό, ούτε φοβήθηκα ποτέ μη με ξεχάσει ο κόσμος ή μήπως δεν υπήρχε χώρος για μένα όταν θα αποφάσιζα να γυρίσω», ανέφερε αρχικά η Θέλξη.

Για την επιστροφή της δήλωσε: «Δεν έκανα κάποια ανακοίνωση στον σύζυγό μου ότι επιστρέφω στο τραγούδι. Αυτό ήρθε έπειτα από σκέψεις και συζητήσεις μετά από καιρό και ύστερα από την όλη κατάσταση που περάσαμε με τις καραντίνες. Γεννήθηκε η ανάγκη να επιστρέψω και να κάνω αυτό που αγαπάω πολύ. Για μένα το τραγούδι είναι η ψυχοθεραπεία μου».

Η τραγουδίστρια μάλιστα αποκάλυψε και το πραγματικό της όνομα: «Είναι Θελξινόη Ζάρκου. Θελξινόη έλεγαν τη γιαγιά μου. Είναι αρχαιοελληνικό όνομα, η Θελξινόη ήταν κόρη του Δία και μούσα του, κατά τον Κικέρωνα. Η Θελξινόη είναι αυτή που έλκει τον νου. Από μικρή με φώναζαν Θέλξη και, επειδή είναι ένα σπάνιο όνομα δεν χρειάστηκε ποτέ να χρησιμοποιήσω το επίθετό μου».