GOSSIP

Σόνια Θεοδωρίδου: «Έμενα σε ξενοδοχείο για άστεγους, πήγα σε οντισιόν με τρύπια παπούτσια»

Σόνια Θεοδωρίδου: «Έμενα σε ξενοδοχείο για άστεγους, πήγα σε οντισιόν με τρύπια παπούτσια»

Η Σόνια Θεοδωρίδου εξομολογείται τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν ζούσε στην Γερμανία

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της Σόνιας Θεοδωρίδου για την περίοδο φτώχειας που βίωσε στα νεανικά της χρόνια.

Η σπουδαία υψίφωνος, με καταγωγή από τη Βέροια, η οποία έχει ερμηνεύσει πολύ σημαντικούς ρόλους όπερας διεθνώς τον περασμένο Νοέμβριο παραχώρησε συνεντευξή στην εκπομπή «Κεραία» και η εκπομπή «Γεια Σου» του ΣΚΑΪ μας θύμισε τα σημαντικά στιγμιότυπα όσων μοιράστηκε η Ελληνίδα σοπράνο.

«Ήμουν ένα φτωχό κορίτσι, καθάριζα σκάλες στην Αθήνα, με ένα μηχανάκι πήγαινα από εδώ κι από εκεί, έκανα κανένα μάθημα για να επιβιώσω»

«Όταν πήρα την υποτροφία "Μαρία Κάλλας" πήγα αρχικά στη Γερμανία, στην Κολωνία όπου έκανα το μάστερ μου, στη μουσική ακαδημία και στη συνέχεια ήθελα να κάνω οντισιόν στη μεγαλύτερη δασκάλα, τότε, τη Βέρα Ρόζα. Πήγα με τρύπια παπούτσια. Είχα βάλει νάυλον, αλουμινόχαρτο, βαμβάκι», λέει.

«Η κυρία που με συνόδευε μου είπε ότι η υποτροφία δεν μπορεί να με στηρίξει, αλλά εγώ συνέχισα να πηγαίνω, από την Κολωνία έπαιρνα το τρένο και πήγαινα για μάθημα. Είχε και ντουζιέρες εκεί, έκανα ντούζ, είχα μαζί και την τσάντα μου. Έλεγα στον αστυνομικό, προσέξτε λίγο, γιατί θα κοιμηθώ εδώ και με ρωτούσαν για ποιο λόγο», προσθέτει.

«Κοντά στο μάθημα υπήρχε μία πινακίδα για ένα ξενοδοχείο αστέγων. Πήγα και είπα είμαι φοιτήτρια και έχω ανάγκη να μείνω κάπου. Η γυναίκα με λυπήθηκε και για κάποιο καιρό έμεινα εκεί».