GOSSIP

Η Πάμελα Άντερσον κυκλοφορεί το πρώτο της βιβλίο μαγειρικής με τίτλο «I Love You»

Η Πάμελα Άντερσον κυκλοφορεί το πρώτο της βιβλίο μαγειρικής με τίτλο «I Love You»

Η Πάμελα Άντερσον έγραψε ένα βιβλίο μαγειρικής 228 σελίδων, που περιλαμβάνει «80 σπιτικές κι επηρεασμένες από τον κόσμο» συνταγές

Η Πάμελα Άντερσον ανακοίνωσε μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης πως θα κυκλοφορήσει βιβλίο μαγειρικής.

Πιο συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «I Love You», 228 σελίδων, που περιλαμβάνει «80 σπιτικές κι επηρεασμένες από τον κόσμο» συνταγές, με βάση τα φυτά ενώ περιλαμβάνει και συμβουλές για την κηπουρική.

«Αυτό το βιβλίο ήταν ένας κόπος που βγήκε μέσα από την καρδιά μου, που ξεχειλίζει στο σύμπαν, με όλα τα αγαπημένα μου πράγματα στη ζωή, με φαγητό και με παραξενιές. Εμπνευσμένο από τα ταξίδια μου, αλλά κυρίως από το νησί, στο οποίο μεγάλωσα, ένα τροπικό δάσος που αξίζει όλη τη δόξα.

Πρόκειται για ένα βιβλίο μαγειρικής και lifestyle, τίποτα το φανταχτερό. Και διασκέδαση με ένα ταπεινό είδος χαράς. Γιορτάζει τη μαγεία των γραφικών τοποθεσιών, όπου η φύση έχει πάντα μια περήφανη θέση στο τραπέζι. Ανυπομονώ να βρεθεί σε όλα τα σπίτια, από την οικογένειά μας μέχρι τα δική σας», έγραψε χαρακτηριστικά η Πάμελα Άντερσον.