GOSSIP

Ο Νίκος Μουτσινάς... προκαλεί! (pics)

Ο Νίκος Μουτσινάς... προκαλεί! (pics)

Το φετινό motto της τηλεόρασης είναι το «προκαλώωωωωωω» που έχει καθιερώσει ο Νίκος Μουτσινάς ορμώμενος προφανώς από τα διάφορα challenges του εξωτερικού.

Αλήθεια, όμως γιατί χρειάστηκε πάνω από δέκα χρόνια ο ηθοποιός και παρουσιαστής για να αναδείξει το πραγματικό του ταλέντο και να γίνει ο κυρίαρχος στον κατά τα άλλα μαγικό κόσμο της τηλεόρασης.

Αν ανατρέξει κανείς στην πορεία του, η οποία ξεκίνησε από την lifestyle εκπομπή «Κους κους» όπου έπρεπε να σχολιάζει με κουτσομπολίστικη διάθεση τα όσα συνέβαιναν στην προσωπική ζωή των σταρ, μάλλον ανορθόδοξα ξεκίνησε την καριέρα του στη μικρή οθόνη.

Ο Νίκος δεν είχε καμία σχέση με αυτό, δεν γνώριζε τίποτα για τη ζωή των ηθοποιών ή των τραγουδιστών που καλούνταν να σχολιάσει. Ήθελε μόνο να κάνει κάτι στον κόσμο του θεάματος. Εφόσον όμως βρέθηκε να περνάει από κάστινγκ μιας τέτοιας εκπομπής είπε «γιατί όχι;» και στάθηκε σε μία γωνιά περιμένοντας τη σειρά του για να σταθεί μπροστά στην κάμερα και να δείξει τι αξίζει. Η Ζήνα Κουτσελίνη που τότε ήταν η αρχισυντάκτρια της εν λόγω εκπομπής, είχε περιγράψει την πρώτη της επαφή με τον Νίκο.

Όπως παραδέχτηκε φέτος στην εκπομπή «Για την παρέα» όπου βρέθηκε καλεσμένη, ο Νίκος πέρασε από την οντισιόν και μάλιστα τον απείλησε ότι αν πει ποτέ κάτι κακό για εκείνη δημόσια, θα τη δημοσιοποιούσε. «Δεν ήξερε τίποτα από τη σόουμπιζ και μπέρδευε και τα ονόματα των επωνύμων αλλά φαινόταν πως ήταν ταλεντάρα» είπε στο κοινό του Νίκου Μουτσινά στα πλατό της εκπομπής ξεδιπλώνοντας τα χαρίσματα ενός παρουσιαστή που… ήρθε για να μείνει.

Βέβαια, για να έρθει η φετινή επιτυχία, ο Νίκος κουράστηκε αρκετά. Έκανε συνεργασίες στην τηλεόραση που δεν τον ξετρέλαιναν, δοκίμασε εκπομπές με φίλους του που δεν είχαν επιτυχία, έκανε πολλά που δεν του ταίριαζαν, δοκίμασε να επαναφέρει το «Δέστε τους» με το «Ξαναδέστε τους» και πάλι χωρίς επιτυχία.

Έκανε late night show που πήγε… άπατο, όμως τελικά βρήκε ακριβώς αυτό που του ταιριάζει. Φέτος, με την εκπομπή «Για την παρέα» λέει τα πάντα με τον πιο γλυκό τρόπο. Δεν γίνεται δυσάρεστος. Δεν ενοχλεί όταν τραγουδάει και δεν θέλει να μιμηθεί το στυλ κανενός. Βρήκε ακριβώς το στυλ που του ταιριάζει, έχει αυτοπεποίθηση, έχει πλάκα, κάνει τους καλεσμένους του να περάσουν καλά και είναι ειλικρινής στις αντιδράσεις του και στην έκπληξη που νιώθει όταν ακούει ξαφνικά να του μιλάει σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή του κάποιος σταρ της ελληνικής σόουμπιζ, βεληνεκούς Σάκη Ρουβά ή Ελένης Φουρέιρα. Και το κυριότερο, δεν κατηγοριοποιεί τους καλλιτέχνες. Γιατί μπορεί να βγει η Αννίτα Πάνια να μιλήσει μαζί του στο «Για την παρέα», όμως μπορεί να του κάνει έκπληξη και η Νατάσα Μποφίλιου. Κοινώς, ο Νίκος Μουτσινάς ανήκει σε όλους.

Ο ίδιος, σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον οποίο οι σχέσεις τους ήταν πάντα στο… κόκκινο, αφού ποτέ δεν ταίριαζαν και πολύ σαν χαρακτήρες, όμως είχαν σύμπνοια σε ό,τι αφορά τη δουλειά τους και την προσέγγιση στο κοινό (ποιος θα ξεχάσει άλλωστε τις τηλεφωνικές πλάκες που έκαναν στο πρωινό του Mega, καλώντας στα πιο απομακρυσμένα χωριά της χώρας μας) είχε παραδεχτεί πως η εξήγηση για τη φετινή τεράστια επιτυχία που σημειώνει μέσα από τη συχνότητα του Open TV βρίσκεται στο γεγονός ότι ο ίδιος κατάφερε, μετά από σχεδόν τρία χρόνια συνεχόμενων αποτυχιών στην ελληνική τηλεόραση, να βρει τον εαυτό του.

Μάλιστα, απέδωσε αυτή την αποτυχημένη τριετία στα τρία χρόνια πένθους που πέρασε αφού μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έφυγαν από τη ζωή τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα και κυρίως η μητέρα του που υπεραγαπούσε. Στη ζωή του Νίκου Μουτσινά πλέον φυσάει… αέρας ανανέωσης με τον ίδιο να υπόσχεται πως θα συνεχίσει να κάνει… άνω κάτω την ελληνική τηλεόραση προκαλώντας τους πάντες! Έτσι, για την παρέα!

Σχετικές ειδήσεις