Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Ελένη Φουρέιρα: Τα δύσκολα χρόνια στην Αλβανία και η σχέση με τον Αλμπέρτο Μποτία (vids)

Newsbomb

Η pop star Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» το βράδυ της Δευτέρας (08/02) και αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, από τα οποία όπως δήλωσε έχει διαγράψει τις δύσκολες στιγμές.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Αλβανία λόγω του πολέμου.

«Υπάρχουν σημεία που τα θυμάμαι πολύ έντονα και άλλα που τα έχω ξεχάσει τελείως. Κοιμόμουν, ήταν 2-3 το βράδυ, άκουσα έναν ήχο, μια σειρήνα που δεν την είχα ξανακούσει. Μπήκε μέσα η μητέρα μου και είπε καθίστε στο πάτωμα και μην σηκωθείτε. Τον πρώτο μήνα ήμασταν συνέχεια κάτω στο πάτωμα. Κυκλοφορούσαμε συνέχεια έτσι, γιατί η κατάσταση ήταν ανεξέλεγκτη. Ο μπαμπάς μου ήταν στην Ελλάδα και μάζευε λεφτά για να μας φέρει. Δύο μήνες ήμασταν στο πάτωμα με τη σειρήνα να χτυπά», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Φουρέιρα.

«Ο πατέρας μου ήταν στην Ελλάδα, και μάζευε ήδη λεφτά για να μας φέρει. Η μαμά μου ήταν μόνη στο σπίτι με τέσσερα παιδιά. Είχε την καραμπίνα του παππού για να μας προστατέψει. Κάθε μέρα έβγαινε και έριχνε βολές στον αέρα για να ξέρουν ότι υπάρχει όπλο στο σπίτι και να μην πλησιάσουν», υπογράμμισε η τραγουδίστρια.

«Η ημέρα που φύγαμε από την Αλβανία είναι η ημέρα που δεν έχω ξεχάσει ποτέ. Θυμάμαι ακριβώς πώς ένιωθα την ημέρα που φύγαμε», αποκάλυψε η Ελένη Φουρέιρα.

Το πραγματικό της όνομα

«Όταν είσαι ένα παιδί που δεν είναι αποδεκτό από την κοινωνία λόγω της καταγωγής του, νιώθεις αδύναμος και φοβάσαι ότι δε θα σου δοθεί η ευκαιρία. Όταν κατάλαβα ότι ο κόσμος αγαπάει την Ελένη ένιωσα τη δύναμη να το πω. Το πραγματικό μου όνομα είναι Εντέλα Φουρεϊράι. Έφτασα σε σημείο να φοβάμαι να πω από που είμαι για να γίνω αποδεκτή. Δεν με αγαπάνε όλοι, αλλά είμαι καλά με αυτό. Με αγαπάνε όσοι με καταλαβαίνουν! Είμαι υπερήφανη που γεννήθηκα στην Αλβανία, αλλά η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου, την λατρεύω. Είναι η χώρα που αγαπώ», τόνισε σε άλλο σημείο η τραγουδίστρια.

Η προσωπική της ζωή

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή εξήγησε πως δεν της αρέσει να βγαίνει προς τα έξω: «Προσπαθώ να κρατάω κάποια πράγματα για μένα, να μη μιλάω για την προσωπική μου ζώη. Είμαστε με τον σύντροφό μου δυο ελεύθεροι σαν άνθρωποι. Δεν είναι σκοπός της ζωής μας να παντρευτώ. Τον φοβάμαι τον γάμο. Ιδανικά θα ήθελα να είχα ήδη δυο παιδιά. Θέλω να κάνω πολύ παιδιά. Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και με τους υπέροχους ανθρώπους στη ζωή μου θα μπορούσα να ζήσω όλη μου τη ζωή».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Όλο και πιο κοντά το ολικό κλείσιμο - «Κάθε 24ωρο είναι κρίσιμο» - Τι λένε οι ειδικοί