Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Κωνσταντίνος Αργυρός: Μάγεψε το κοινό στο θρυλικό «Barclays Center» στη Νέα Υόρκη

Newsbomb

Η ελληνική μουσική έφτασε στη Νέα Υόρκη με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να γράφει ιστορία και να αποτελεί τον πρώτο Έλληνα που τραγουδάει στο θρυλικό «Barclays Center» στη Νέα Υόρκη. 15.000 άτομα βρέθηκαν στο στάδιο και τραγούδησαν μαζί με τον Έλληνα τραγουδιστή όλες τις επιτυχίες του.

Μια εμφάνιση που θα έχει να θυμάται για όλη του τη ζωή πραγματοποίησε χθες Σάββατο 18 Νοεμβρίου ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο καλλιτέχνης – φαινόμενο, με τα διαδοχικά no1 hits και τις αμέτρητες sold out εμφανίσεις, έκανε την καρδιά της ελληνικής μουσικής να χτυπήσει δυνατά στο «Barclays Center» στη Νέα Υόρκη.

Το «Barclays Center» έχει φιλοξενήσει μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως οι Madonna, Justin Timberlake, Deepeche Mode, Enrique Iglesias, Ricky Martin, Justin Bieber και Doja Cat, καθώς και τα διεθνή μουσικά βραβεία MTV Awards, ενώ αυτή είναι η πρώτη φορά που θα ακουστεί ελληνική μουσική στον εν λόγω χώρο.

Το όνειρο του Κωνσταντίνου Αργυρού έγινε πραγματικότητα! Ο ίδιος αισθανόταβν μεγάλη χαρά και συγκίνηση που κατάφερε να μεταδώσει την «Ελπίδα» στην άλλη μεριά του κόσμου και που ήταν ο πρώτος Έλληνας που τραγούδησε στο «Barclays Center».

Περίπου 15.000 άτομα γέμισαν το στάδιο και τραγούδησαν μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό τις μεγάλες επιτυχίες τους.