Η συνταγή της ημέρας: Ριζότο Μανιταριών
You Tube

Η συνταγή της ημέρας: Ριζότο Μανιταριών

Newsroom Newsroom

#tsoulotip: Για να φτάσει να είναι al dente πρέπει να απορροφήσει 600 ml από το ζωμό.

Το ζωμό που μένει μπορούμε να τον κρατήσουμε για να του δώσουμε υγρασία στην περίπτωση που θέλουμε να το καταναλώσουμε λίγο αργότερα. Το ελαιόλαδο το αρωματίζω με θυμάρι και σκόρδο.

Αυτό γίνεται βάζοντας μερικά κλωνάρια θυμάρι και δύο σκελίδες σκόρδο μέσα στο ελαιόλαδο βάζοντας το σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για μερικά λεπτά μέχρι να βγάλουν τα αρώματα τους.

Αν θέλουμε μπορούμε να το παραλείψουμε και να τοποθετήσουμε τα μυρωδικά απευθείας στο σκεύος που ετοιμάζουμε το ριζότο.

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μικρή Βαλεντίν: Γυναίκα ισχυρίζεται πως είναι η μητέρα της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved