ΓΥΝΑΙΚΑ

DIY: Φτιάξε ένα εντυπωσιακό πασχαλινό αυγό που θα στολίσει το σπίτι σου

DIY: Φτιάξε ένα εντυπωσιακό πασχαλινό αυγό που θα στολίσει το σπίτι σου

Ήρθε η ώρα να μπούμε σε πασχαλινό mood με εύκολες κατασκευές.

ο Πάσχα πλησιάζει και η αλήθεια είναι πως δεν το έχουμε ούτε καν συνειδητοποιήσει. Είναι που εμείς οι Έλληνες έχουμε συνηθίσει να περνάμε τελείως διαφορετικά αυτή την αναστάσιμη γιορτή. Τώρα που βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας, με τον καθένα από εμάς στο σπίτι του και τα καταστήματα ερμητικά κλειστά, αυτό το εορταστικό κλίμα είναι πολύ υποτονικό και σαφώς η διάθεσή μας μειωμένη.

Πάσχα στην Ελλάδα δε σημαίνει μόνο κατάνυξη, νηστεία και προσευχή, αλλά περιλαμβάνει χαρές, βόλτες στην εξοχή και στα χωρία μας, αγορές, δώρα, φαγητό και γλέντι με συγγενείς και φίλους.

Ποιος είπε πως θα αφήσουμε τον κορονοϊό να μας χαλάσει τη διάθεση; Και κατασκευές θα κάνουμε, και τσουρέκια θα φτιάξουμε και το σπίτι μας θα στολίσουμε με την πασχαλινή διακόσμηση που αγαπάμε. Δε χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να στολίσεις με κάτι ξεχωριστό το σαλόνι σου.

Ένα μπολ με πασχαλινά homemade αυγουλάκια (που θα φτιάξεις μόνη σου από χαρτί και κόλλα) θα είναι το ωραιότερο έργο τέχνης που απέκτησες ποτέ. Δες πόσο εύκολα μπορείς να τα δημιουργήσεις.