ΓΥΝΑΙΚΑ

Οι διαφορές ανάμεσα στα αγόρια και τα κορίτσια

Οι διαφορές ανάμεσα στα αγόρια και τα κορίτσια
Photo by Anna Shvets from Pexels

Αγόρια κορίτσια σημειώσατε Χ!

Η Ellice Vargas, μαμά ενός δύο μωρών διαφορετικού φύλου, γράφει για την προσωπική της εμπειρία, με αφορμή την έλευση του νέου μέλους της οικογένειάς της.

Ερχομός του γιου της, την έκανε να συνειδητοποιήσει τις διαφορές που έχουν τα αγόρια και τα κορίτσια, από τους πρώτους κιόλας μήνες της ζωής τους.

Πραγματικά! Όλα όσα της έμαθε ο μικρός της μπόμπιρας την εξέπληξαν! Να τι έγραψε και τι πρέπει να γνωρίζετε όσοι μεγαλώνετε παιδιά διαφορετικού φύλου.

«Οι γυναίκες προτιμούν τα κορίτσια

Όταν κυκλοφορώ με τον γιο μου στον δρόμο, συχνά με σταματούν και σχολιάζουν πόσο γλυκός είναι. Όταν όμως έκανα βόλτες με την κόρη μου, με σταματούσαν πολύ πιο συχνά. Φαίνεται πως οι γυναίκες αγαπάμε οτιδήποτε έχει σχέση με τα μικρά και γλυκά κοριτσάκια. Τα πάντα πάνω τους, από τα πολύχρωμα κοκαλάκια μέχρι τα ροζ παπουτσάκια τους, δείχνουν εξαιρετικά χαριτωμένα!

Είναι πιο εύκολο να ντύνεις ένα αγοράκι

Μπορεί τα αγόρια να μην φορούν φιογκάκια στα μαλλιά και όμορφα ρούχα γεμάτα στρας. Παρόλα αυτά, είναι πιο εύκολο να συνδυάσεις τα ρούχα τους και να τα ντύσεις σε λίγα μόλις λεπτά. Έτσι, θα γλιτώσεις πολύ χρόνο, χωρίς καν να το καταλάβεις.

Τα αγόρια είναι δραστήρια

Ο γιος μου δυσκολεύτηκε να κρατήσει σταθερό το κεφαλάκι του περισσότερο από την κόρη μου. Παρόλα αυτά, δεν σταματάει ποτέ να κουνάει τα ποδαράκια και τα χεράκια του. Θα είναι ενδιαφέρον να δω αν θα μάθει να περπατάει στην ίδια ηλικία με την αδελφούλα του.

Είναι και οι δύο ευαίσθητοι

Οι περισσότεροι γονείς που έχουν παιδιά διαφορετικού φύλου, θα επιβεβαιώσουν το γεγονός ότι όταν είναι μικρά είναι εξίσου ευαίσθητα. Θα έλεγα μάλιστα ότι ο γιος μου είναι μάλλον περισσότερο ευαίσθητος και έχει ανάγκη από περισσότερη προσοχή από ότι η κόρη μου.

Σε κάθε περίπτωση, αγοράκια και κοριτσάκια αγαπούν να τα φροντίζουμε και να περνάμε ποιοτικό χρόνο μαζί τους!»

πηγή: lifeasmama.com