ΓΥΝΑΙΚΑ

Οnline Dating: Τρία πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις

Οnline Dating: Τρία πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις

Πιο επίκαιρο από ποτέ!

Το οnline dating, αν κρίνουμε από τα σημερινά δεδομένα, είναι το παρόν και το μέλλον των σχέσεων στον κόσμο τούτο. Με την πανδημία του Covid-19 να έχει φέρει τα πάνω κάτω και με το αύριο να κρίνεται αβέβαιο, όλο και περισσότεροι νέοι στρέφονται στο διαδίκτυο προκειμένου να συζητήσουν, να φλερτάρουν και γιατί όχι να γνωρίσουν και ένα μελλοντικό σύντροφο.

Δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή ραντεβού δεν μπορείς να βγεις-όχι μόνο γιατί η εστίαση είναι κλειστή αλλά κυρίως γιατί καλό θα ήταν να μην ρισκάρεις επαφές με αγνώστους- μπορείς από την άλλη να προετοιμάσεις το έδαφος με μία καινούρια οnline γνωριμία, η οποία για να είμαστε και ειλικρινείς, θα σου κρατήσει καλύτερη συντροφιά από τις σειρές.

Επειδή όμως τα πάντα θέλουν προσοχή, καλό θα ήταν να έχεις στο νου σου τα εξής:

Να ξέρεις τον λόγο για τον οποίο το κάνεις: Μην ξεκινάς με το σκεπτικό να βρεις τον έρωτα της ζωής σου. Ξεκίνα κυρίως για να περάσεις καλά, και αν προκύψει και ο έρωτας ακόμα καλύτερα. Οι μεγάλες προσδοκίες, φέρνουν και μεγάλες απογοητεύσεις. Μην το ξεχνάς αυτό.

Αναλόγως με το τι ζητάς, δημιούργησε και το ανάλογο προφίλ: Προφανώς και θα είσαι ο εαυτός σου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις λάθος ακόμα και σε αυτό. Υπάρχει πιθανότητα από υπερβάλλοντα ζήλο να πέσεις σε παγίδες. Σε περίπτωση λοιπόν που θέλεις μία απλή, τρυφερή γνωριμία, φρόντισε με τον τρόπο σου να το δηλώνεις.

Μην ξεχνάς την πραγματική σου ζωή: Καλός είναι ο ψηφιακός κόσμος, ωραίες και οι ατελείωτες συζητήσεις σας, αλλά υπάρχει και η πραγματικότητα ξέρεις. Η οποία μπορεί αυτή τη στιγμή να μην είναι και η καλύτερη αλλά τουλάχιστον είναι τρισδιάστατη και μπορείς να τη αγγίξεις. Προσοχή λοιπόν, μη σε ρουφήξει η Virtual Reality, και χάσεις στιγμές από την πραγματική ζωή.