Cheesecake με ricotta και σάλτσα από βατόμουρα
Όλα τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου για να γίνει σωστά η ομογενομοιήση των υλικών.
Ο σεφ Γιώργος Τσούλης σας δίνει τη συνταγή για ένα υπέροχο γλυκό.
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Όλα τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου για να γίνει σωστά η ομογενομοιήση των υλικών.
Ο σεφ Γιώργος Τσούλης σας δίνει τη συνταγή για ένα υπέροχο γλυκό.
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ