ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Σολομός με πουρέ γλυκοπατάτας

Σολομός με πουρέ γλυκοπατάτας

Μια συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!

 

#tsoulotip: Το τηγάνι πρέπει να καίει πάρα πολύ για να γίνει τραγανή η πέτσα του ψαριού.

ΥΛΙΚΑ

2 Φιλέτα σολομού, με το δέρμα

3 Γλυκοπατάτες, μεγάλες

10 κ.σ. Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

1 κ.σ. Ταχίνι, γεμάτη

1 κ.σ. Μέλι, γεμάτη

500 γρ. Σπανάκι baby

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com