ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έχει ο Τζέιμς Έρλ Τζόουνς την πιο διάσημη φωνή στο Χόλιγουντ;

Τζέιμς Έρλ Τζόουνς
AP

Και έτσι ξαφνικά ο 90χρονος ηθοποιός Τζέιμς Ερλ Τζόουνς έγινε trend στο Twitter για έναν αναπάντεχο λόγο...

Όταν το hashtag «JamesEarlJones» άρχισε να γίνεται δημοφιλές από το πρωί της Δευτέρας, οι χρήστες του Twitter φοβήθηκαν τα χειρότερα. Ευτυχώς, ο 90χρονος ηθοποιός της κινηματογραφικής σειράς «Star Wars» είναι καλά: το όνομα του Τζέιμς Ερλ Τζόουνς είχε αναφερθεί απλώς κατά τη διάρκεια πολύ έντονης συζήτησης για θρυλικές φωνές διάσημων.

Συγκεκριμένα από τον λογαριασμό στο Twitter «Emmyjo» ξεκίνησε ανταλλαγή απόψεων την περασμένη Κυριακή, όταν τέθηκε το ερώτημα «Ποιος έχει την πιο αναγνωρίσιμη φωνή όλων των εποχών;»

Πολλοί κινηματογραφόφιλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να σχολιάσουν ότι ο ηθοποιός του «Star Wars» έχει την πιο αναγνωρίσιμη φωνή από όλους τους μουσικούς αστέρες και τους συναδέλφους του στο Χόλιγουντ, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ.

«Τζέιμς Έρλ Τζόουνς. Κάτω τα χέρια, κάτω » έγραψε ένας θαυμαστής για τον βραβευμένο με Όσκαρ, ηθοποιό, ο οποίος δάνεισε τη φωνή του στον Darth Vader στην κινηματογραφική σειρά «Stars Wars».

Ωστόσο, υπήρξαν και αρκετοί χρήστες του Twitter που είχαν διαφορετικοί άποψη, υποστηρίζοντας ότι η πιο αναγνωρίσιμη φωνή στο Χόλιγουντ ανήκει στον γνωστό ηθοποιός Μόργκαν Φριμαν.

Ο Τζόουνς δάνεισε επίσης την αξιομνημόνευτη μπάσα φωνή του σε χαρακτήρες από τις ταινίες «Κόναν ο Βάρβαρος» και «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.