ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Ντάνιελ Κρεγκ αποχαιρετά συγκινημένος τον Τζέιμς Μποντ

Ντάνιελ Κρεγκ
Σχεδόν δακρυσμένος, ο Ντάνιελ Κρεγκ λέει «αντίο» στους συνεργάτες του στο No Time to Die

To No Time to Die είναι η πέμπτη και τελευταία ταινία με τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ

Μετά από 15 χρόνια και 5 ταινίες, ο Ντάνιελ Κρεγκ αποφάσισε να κρεμάσει το σμόκιν του θρυλικού Τζέιμς Μποντ. Ο Κρεγκ έκανε το ντεμπούτο του ως Μποντ στο Casino Royale το 2006 και ακολούθησαν τα Quantum of Solace το 2008, Skyfall το 2012 και Spectre το 2015.

Τα τελευταία 24ωρα τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από την τελευταία μέρα των γυρισμάτων του No Time to Die, με τον πρωταγωνιστή να αποχαιρετά εμφανώς συγκινημένος τον εμβληματικό ρόλο αλλά και τους συνεργάτες του στο σετ της επερχόμενης και τελευταίας ταινίας του ως Τζέιμς Μποντ.

Ντυμένος με σμόκιν και έχοντας τους ανθρώπους της ομάδας γύρω του ο γνωστός ηθοποιός, που από πολλούς έχει χαρακτηριστεί ένας από τους καλύτερους 007 της οθόνης, ευχαριστεί τους συνεργάτες του λέγοντας: «Πολλοί από τους ανθρώπους εδώ, έχουν δουλέψει μαζί μου και στις πέντε ταινίες και ξέρω ότι λέγονται πολλά πράγματα για το τι πιστεύω για αυτές τις ταινίες, τέλος πάντων. Έχω αγαπήσει κάθε δευτερόλεπτο αυτών των ταινιών και ειδικά αυτής εδώ γιατί σηκωνόμουν κάθε πρωί και είχα την ευκαιρία να δουλέψω μαζί σας. Και αυτή ήταν μια από τις μεγαλύτερες τιμές που μου έγιναν στη ζωή μου».|||

Έπειτα από πολλές αναβολές εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού το No Time to Die, κύκνειο άσμα του Ντάνιελ Κρεγκ ως Μποντ θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 30 Σεπτεμβρίου.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το Netflix σάρωσε τα βραβεία Emmy 2021