ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Sting και Έρικ Μπάρντον ποζάρουν με φόντο την Ακρόπολη

Sting και Έρικ Μπάρντον ποζάρουν με φόντο την Ακρόπολη
Έρικ Μπάρντον και Sting απολαμβάνουν το κρασί τους κάτω από την Ακρόπολη.

O Sting γιόρτασε τα γενέθλια του κάτω από την Ακρόπολη μαζί με τον Έρικ Μπάρντον.

Πρόσφατα ο Sting βρέθηκε στη χώρα μας για δύο μοναδικές συναυλίες που έδωσε στο Ηρώδειο στις 30 Σεπτεμβρίου και 1η Οκτωβρίου. Η δεύτερη συναυλία του μάλιστα την περασμένη Παρασκευή ξεκίνησε με μια ώρα καθυστέρηση, καθώς ο Sting ήθελε να γιορτάσει τα 70ά γενέθλιά του (2 Οκτωβρίου) πάνω στη σκηνή του Ηρωδείου, μαζί με το ελληνικό κοινό.

Παράλληλα, ανήμερα των γενεθλίων του ο Sting δεν έχασε την ευκαιρία να συναντηθεί στην Αθήνα με έναν άλλο βετεράνο της ροκ, τον αγαπημένο Έρικ Μπάρντον και να φωτογραφηθούν με φόντο τον φωτισμένο Παρθενώνα. Την προηγούμενη μέρα ο Μπάρντον είχε βρεθεί στο Ηρώδειο για να απολαύσει τον καλό του φίλο.

Ο Μπάρντον μοιράστηκε τη φωτογραφία τους στα social media και ευχήθηκε για τα γενέθλια του Sting γράφοντας «Δύο Άγγλοι στην Αθήνα. Χαρούμενα γενέθλια Sting. Με αγάπη, Έρικ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια ο Έρικ Μπάρντον ζει στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στα βόρεια προάστια, με την Ελληνίδα σύζυγό του Μαριάννα Προεστού Μπάρτον. Εκτός από το Μουσικό Κουτί στο οποίο ήταν πρόσφατα καλεσμένος, ο Μπάρντον έχει παίξει δώσει δεκάδες συναυλίες στην Αθήνα, έχει βρεθεί επί σκηνής με γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες, έχει πρωταγωνιστήσει στην ελληνική κινηματογραφική ταινία Ο Αδερφός κι Εγώ, περνάει τα καλοκαίρια του στη Σκόπελο ή στη Σέριφο και αν είστε τυχεροί μπορεί να τον συναντήσετε κάπου στην Αθήνα να απολαμβάνει το ποτό ή το φαγητό του.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Πρώτο τρέιλερ για την ταινία Σμύρνη μου Αγαπημένη