ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μάθαμε πότε ξεκινάει γυρίσματα η ταινία-φινάλε των Peaky Blinders

Peaky Blinders
H έκτη σεζόν των Peaky Blinders θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2022

Η ταινία των Peaky Blinders θα ξεκινήσει γυρίσματα μετά την πρεμιέρα της έκτης σεζόν της σειράς.

O δημιουργός των Peaky Blinders, Στίβεν Νάιτ, αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για την ταινία που θα σηματοδοτήσει το οριστικό φινάλε της επιτυχημένης βρετανικής σειράς.

Σύμφωνα με τον Νάιτ, τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν το 2023! Η μεγάλη αυτή αποκάλυψη έγινε χθες Πέμπτη στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Λονδίνου. Μάλιστα ο Νάιτ έκανε ακόμα πιο χαρούμενους τους φαν των Peaky Blinders αναφέροντας ότι η τελική επεξεργασία της έκτης και τελευταίας σεζόν της δημοφιλούς σειράς έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Η πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου τοποθετείται στην άνοιξη του 2022. Αμέσως μετά, ο Νάιτ θα ξεκινήσει να δουλεύει πάνω στην ταινία των Peaky Blinders.

«Τότε πρόκειται να ξεκινήσω να γράφω την ταινία η οποία θα τοποθετείται και θα γυριστεί στο Μπέρμινγχαμ. Αυτό θα είναι και το τέλος για τη σειρά όπως την ξέρουμε», εξήγησε ο Νάιτ. Ακόμα, συμπλήρωσε ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν κι άλλα πρότζεκτ που να συνδέονται με το σύμπαν των Peaky Blinders, αποφεύγοντας να αναφέρει τη λέξη spin-off την οποία σιχαίνεται. Ωστόσο εξήγησε ότι αυτό δεν σημαίνει και τη δική του εμπλοκή σε αυτά.

Peaky Blinders

H πολυβραβευμένη ιστορική δραματική σειρά του BBC ξεκίνησε να προβάλλεται το 2014. Επικεντρώνεται στις δράσεις του γκάνγκστερ Τόμας Σέλμπι (Κίλιαν Μέρφι) από το Μπέρμιγχαμ κατά τη διάρκειας της δεκαετίας του 1920. Το Netflix, στο πλαίσιο της συμφωνίας με την Weinstein Company και την Endemol, απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς στην Αμερική και τις υπόλοιπες χώρες παγκοσμίως.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Δείτε το τελικό τρέιλερ του Dune λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

Squid Game: 10 fun facts για τη σειρά που σαρώνει στο Netflix - Δείτε το Infographic του Newsbomb.gr