ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εντ Σίραν: Δεν θα πιστεύεις σε ποια ταινία του Netflix έκανε cameo εμφάνιση!

Εντ Σίραν
Ο Εντ Σίραν πρόσφατα επίσης αποκάλυψε ότι νόσησε με κορονοϊό
AP

O Εντ Σίραν έχει κάνει ακόμα μια πολυσυζητημένη cameo εμφάνιση στο Game of Thrones του HBO.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι αυτό δεν το περιμέναμε! Ο Εντ Σίραν αποκάλυψε πως κάνει μια cameo εμφάνιση στο πολυσυζητημένο Red Notice του Netflix που κυκλοφόρησε πρόσφατα και στη χώρα μας, σε επιλεγμένους κινηματογράφους.

Ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης, ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε πως νόσησε με κορονοϊό, έκανε την αναπάντεχη αυτή αποκάλυψη σε συνέντευξή του στο The Jonathan Ross Show. Όπως είπε, το cameo λόγω της γνωριμίας του με τον σκηνοθέτη του φιλμ, Ρόσον Μάρσαλ Θέρμπερ.

Ο Θέρμπερ κατάφερε να συγκεντρώσει στο καστ τρεις από τους πιο λαμπερούς και αγαπημένους αστέρες του Χόλιγουντ. Τον Ντουέιν Τζόνσον, τον Ράιαν Ρέινολντς και την Γκαλ Γκαντότ. Έτσι, ο Σίραν ομολογεί στη συνέντευξή του πως δεν μπορούσε να αφήσει την ευκαιρία αυτή να πάει χαμένη! «Θα ήταν υπέροχο να κάνω μια σκηνή μαζί τους!», παραδέχεται.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να θυμίσουμε ότι αυτό δεν είναι το πρώτο cameo του Βρετανού τραγουδιστή σε μια μεγάλη και επιτυχημένη παραγωγή. Έχει προηγηθεί η εμφάνισή του σε σκηνή του Game of Thrones που όχι μόνο μας άφησε άφωνους αλλά προκάλεσε και ένα τεράστιο ντιμπέιτ ανάμεσα στους αμέτρητους φαν της επικής σειράς του ΗΒΟ.

Το Red Notice (ναι, με το cameo του Εντ Σίραν) είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στο Netflix στις 12 Νοεμβρίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Ο Κερκ Ντάγκλας βίασε τη Νάταλι Γουντ», ισχυρίζεται η αδερφή της σε νέο βιβλίο

Ο Ντουέιν Τζόνσον δεν θα χρησιμοποιεί πλέον πραγματικά όπλα στις ταινίες του

62ο ΦΚΘ: Η καρδιά της 7ης τέχνης χτυπά στη Θεσσαλονίκη