ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πάμελα Άντερσον - Τόμι Λι: Η ιστορία του πρώτου celebrity sex tape έγινε σειρά και έχει και τρέιλερ

Λίλι Τζέιμς ως Πάμελα Άντερσον
Η Λίλι Τζέιμς εντυπωσιάζει ως Πάμελα Άντερσον
Instagram/Lily James

Η μίνι σειρά Pam & Tommy θα κυκλοφορήσει στο Hulu στις 2 Φεβρουαρίου 2022.

To Hulu έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της μίνι σειράς με τίτλο Pam & Tommy. Όπως μπορείς να καταλάβει κανείς από τον τίτλο, η σειρά αναφέρεται στην ταραχώδη σχέση της Πάμελα Άντερσον με τον ντράμερ των Mötley Crüe, Τόμι Λι και φυσικά στο περιβόητο sex tape του ζευγαριού

Η σειρά θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια. Στον ρόλο της εκρηκτικής Πάμελα θα δούμε τη Λίλι Τζέιμς, ενώ στον ρόλο του ελληνικής καταγωγής ντράμερ, τον Σεμπάστιαν Σταν. Συμμετέχουν ακόμα οι Σέθ Ρόγκεν, Τέιλορ Σίλινγκ, Νικ Όφερμαν.

Θυμίζουμε ότι η Πάμελα και ο Τόμι Λι παντρεύτηκαν σε μία παραλία το 1994, μία μόλις εβδομάδα από τη γνωριμία τους. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους για τον μήνα του μέλιτος με σκάφος μαγνητοσκόπησαν το περιβόητο ροζ βίντεο με τις προσωπικές στιγμές τους το οποίο στη συνέχεια εκλάπη από τον ηλεκτρολόγο Ραντ Γκοτιέ, από το σπίτι του ζευγαριού και κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Τελικά τα δικαιώματα του καυτού βίντεο αγόρασε η Entertainment Group και αφού ήρθε σε συμβιβασμό με τη νομική πλευρά του διάσημου ζευγαριού, το πρώτο sex tape από σελέμπριτι κυκλοφόρησε δημοσίως.

Εκτός από το ροζ βίντεο, η μίνι σειρά εστιάζει ακόμα στην κακοποίηση που υπέστη η ηθοποιός από τον μουσικό. Τελικά μετά από τέσσερα χρόνια και δύο παιδιά, τον Μπράντον και τον Ντίλαν, το ζευγάρι πήρε διαζύγιο, ενώ έπειτα από καταγγελίες της Πάμελα για ενδοοικογενειακή βία, ο Λι καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση. Επίσης, το 2002, η Άντερσον αποκάλυψε ότι κόλλησε ηπατίτιδα Γ από τον Λι, όταν χρησιμοποίησαν τις ίδιες βελόνες για τα τατουάζ τους.

Το Pam & Tommy θα κυκλοφορήσει στο Hulu στις 2 Φεβρουαρίου 2022.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Οι Whitesnake έρχονται στην Αθήνα για μια αποχαιρετιστήρια συναυλία

Ίντρις Έλμπα: Σε συζητήσεις για την επόμενη ταινία Τζέιμς Μποντ

Οι νέες ταινίες και σειρές που έρχονται στο Netflix αυτή την εβδομάδα