ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το νέο τρέιλερ του «The Matrix: Resurrections» είναι καταιγιστικό!

The Matrix: Resurrections
Ετοιμαζόμαστε να μπούμε ξανά στον κόσμο του Matrix
Warner Bros.

Το The Matrix: Resurrections θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους και στο ΗΒΟ Max στις 22 Δεκεμβρίου.

Η Warner Bros. έδωσε στη δημοσιότητα το νέο, χορταστικό και κάτι παραπάνω από καταιστικό τρέιλερ του επερχόμενου The Matrix: Resurrections που έρχεται στα σινεμά αυτό τον μήνα.

Μετά το déjà vu που πάθαμε στο προηγούμενο τρέιλερ, ήρθε η ώρα να δούμε καλύτερα τον νεαρό Μορφέα (Γιάχια Αμπντούλ-Μάτιν ΙΙ), το φιλί ανάμεσα σε Νίο (Κιάνου Ριβς) και Τρίνιτι (Καρι Αν Μος) που αρχικά δεν θυμάται ο ένας τον άλλον, μπόλικες σκηνές δράσης και... αεροπλανικών ακροβατικών κινήσεων, αλλά και έναν Νίο που αρχίζει να πετάει, να συνειδητοποιεί ότι ακόμα γνωρίζει τις λαβές του kung fu και εν ολίγοις να ανακτά τις τεράστιες δυνάμεις του και να αντιμετωπίζει τον νέο Mr. Anderson.

Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μίτσελ, συν-σεναριογράφο της ταινίας το τέταρτο κεφάλαιο του Matrix «δεν είναι ένα ακόμα σίκουελ, αλλά κάτι το αυτόνομο που ωστόσο περιέχει και τις τρεις προηγούμενες ταινίες Matrix με έναν πραγματικά ευρηματικό τρόπο».

Ετοιμαστείτε λοιπόν, 22 χρόνια μετά την πρώτη ταινία και 18 χρόνια μετά το φινάλε της τριλογίας, «να επιστρέψουμε πίσω, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα, πίσω στο Matrix».

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει η Λάνα Γουατσόφσκι σε σενάριο δικό της και των Αλεξάντερ Χέμον και Ντέιβιντ Μίτσελ, το οποίο κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό. Πρωταγωνιστούν ακόμα οι: Κριστίνα Ρίτσι, Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας, Τζέσικα Χένγουικ, Τζόναθαν Γκροφ, Τζέντα Πίκετ Σμιθ.

Το The Matrix: Resurrections πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους και στο ΗΒΟ Max στις 22 Δεκεμβρίου.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Ο «Σχιζοφρενής Δολοφόνος με το Πριόνι» επιστρέφει και ετοιμάζεται για πετσόκομμα

Οι νέες ταινίες και σειρές που θα δούμε στο Netflix αυτή την εβδομάδα

Netflix: Ο Τομ Κρουζ και ο Τζέισον Στέιθαμ στο σίκουελ του Red Notice;