ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θα είναι γυναίκα ο νέος Τζέιμς Μποντ; Το αφεντικό του 007 δίνει την απάντηση

Τζέιμς Μποντ Nτάνιελ Κρεγκ
No Time to Die, o Ντάνιελ Κρεγκ στο «κύκνειο άσμα» του
Universal

Η Μπάρμπαρα Μπροκόλι, το αφεντικό του Τζέιμς Μποντ, ξεκαθαρίζει ορισμένα σημαντικά πράγματα για τον επόμενο 007.

Τα «αφεντικά» του Τζέιμς Μποντ, Μπάρμπαρα Μπρόκολι και Μάικλ Τζ. Γουίλσον, έχουν πολλές απορίες και ερωτήσεις να απαντήσουν σχετικά με τον επόμενο 007 και το μέλλον του. Μετά το No Time to Die, ο Ντάνιελ Κρεγκ έχει κρεμάσει το σμόκιν του Βρετανού πράκτορα και μια λέξη κρέμεται από τα χείλη των φαν του εμβληματικού franchise, «Ποιος θα είναι ο επόμενος Μποντ;».

Απάντηση πάντως μην περιμένετε πριν την επόμενη χρονιά. Μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα, η Μπρόκολι εδέησε να δώσει μερικές απαντήσεις μέσω του The Hollywood Reporter, βάζοντας κάποια πράγματα στη θέση τους.

Αυτό που μάθαμε σίγουρα λοιπόν, είναι ότι ο επόμενος 007 θα είναι άνδρας και μάλιστα Βρετανός. «Θα είναι άνδρας επειδή δεν πιστεύω ότι μια γυναίκα θα έπρεπε να παίξει τον Τζέιμς Μποντ», ξεκαθάρισε η Μπρόκολι. «Πιστεύω στη δημιουργία χαρακτήρων για γυναίκες και όχι απλά να βάζεις γυναίκες να παίζουν ανδρικούς ρόλους. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν αρκετοί σπουδαίοι ρόλοι για γυναίκες και είναι πολύ σημαντικό για εμένα να κάνω ταινίες για γυναίκες με γυναίκες. [Ο νέος Μποντ] θα πρέπει να είναι Βρετανός, οποιασδήποτε εθνικότητας ή φυλής».

Επίσης η Μπρόκολι ανέφερε ότι ο Ντάνιελ Κρεγκ δεν πρόκειται να επιστρέψει ποτέ στον ρόλο του θρυλικού πράκτορα, αλλά ταυτόχρονα δήλωσε ότι η πόρτα είναι ανοιχτή για τον σκηνοθέτη του No Time to Die, Κάρι Φουκουνάγκα.

«Αγαπάμε τον Κάρι. Έχει κάνει μια εξαιρετική δουλειά», είπε η Μπρόκολι και πρόσθεσε «Δεν έχω ιδέα αν θα έκανε άλλο ένα. Νομίζω ότι το έκανε αυτό γιατί ήθελε μια πρόκληση και σίγουρα την κατάφερε. Αλλά δεν είμαι σίγουρη αν έκανε άλλο. Εμείς θα θέλαμε πολύ να συνεργαστούμε ξανά μαζί του».

Όμως και από την πλευρά του ο Φουκουνάγκα, έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τους δύο παραγωγούς, δηλώνοντας πως είχαν μια εξαιρετική συνεργασία. Έτσι δεν θα ήταν καθόλου απίθανο να τον δούμε να κάθεται ξανά στη σκηνοθετική καρέκλα μιας επόμενης ταινίας Τζέιμς Μποντ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

To πρώτο τρέιλερ για το reunion του Χάρι Πότερ μας γεμίζει νοσταλγία

Rafale: Αντίστροφη μέτρηση! Πότε έρχονται Ελλάδα – Πώς η Ελλάδα εκτόξευσε τις πωλήσεις του μαχητικού

Πώς ο κορονοϊός «πλήγωσε» το σώμα του ανθρώπου: Τριχόπτωση, ξηροφθαλμία και προβλήματα στην καρδιά