ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πέντε ταινίες που βγάζουμε από την πρωτοχρονιάτικη... κάλτσα του Netflix

Το Αγόρι που το είπαν Χριστούγεννα
Το Αγόρι που το είπαν Χριστούγεννα
Netflix

Ρομαντικές κομεντί και γιορτινές ταινίες φαντασίας που προλαβαίνουμε να δούμε στο Netflix πριν κατέβουν.

To πρώτο Σαββατοκύριακο της νέας χρονιάς μάς βρίσκει καθισμένους αναπαυτικά στον καναπέ μας, να βγάζουμε από την ψηφιακή... γιορτινή κάλτσα του Netflix πέντε από τις καλύτερες ταινίες για τις γιορτές.

Ρομαντικές κομεντί και ταινίες φαντασίας βλέπονται ευχάριστα, ανάμεσα σε γιορτινά τραπέζια, ευχές και μαραθώνιους με επιτραπέζια.

Ραντεβού στις Γιορτές

Έχοντας κουραστεί να είναι μόνοι στις γιορτές, δύο άγνωστοι συμφωνούν να συνοδεύουν ο ένας τον άλλον όλο τον χρόνο, αλλά τελικά προκύπτουν συναισθήματα στην πορεία.

Το Αγόρι που το είπαν Χριστούγεννα

Ένα κανονικό αγόρι που ονομάζεται Βασίλης ξεκινάει μια απίθανη περιπέτεια στον χιονισμένο βορρά αναζητώντας τον πατέρα του που βρίσκεται σε μια αποστολή ανακάλυψης του διάσημου χωριού των ξωτικών, της Ξωτικίας. Με συντροφιά έναν πεισματάρη τάρανδο που ονομάζεται Μπλίτζεν και ένα πιστό ποντίκι για κατοικίδιο, ο Βασίλης σύντομα συναντά το πεπρωμένο του σε αυτήν τη μαγική, κωμική και γλυκιά ιστορία που αποδεικνύει ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο.

1.000 Miles From Christmas
1.000 Miles From Christmas

Ο Ντάβιντ και τα Ξωτικά

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, αλλά δεν είναι μια ευχάριστη εποχή για τον Ντέιβιντ. Έχοντας μετακομίσει στην μεγάλη πόλη, οι γονείς του έχουν καταπιαστεί με την δουλειά και έχουν ξεχάσει το νόημα των Χριστουγέννων. Ο Ντέιβιντ αποφασίζει να το αλλάξει αυτό. Με τον Άλμπερτ το Ξωτικό, ο οποίος το έσκασε από την Γη του Άγιου Βασίλη για να ανακαλύψει το νόημα των Χριστουγέννων, ο Ντέιβιντ θα ξεκινήσει για τα Όρη Τάτρα, όπου ζει ο παππούς του, σε ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες. Τους ακολουθούν οι γονείς του Ντέιβιντ και ο Άγιος Βασίλης που δεν καταλαβαίνει καθόλου τον μοντέρνο κόσμο.

Kάνε να χιονίσει

Μια χιονοθύελλα χτυπά μια μικρή πόλη σε μια κρύα Παραμονή Χριστουγέννων, επηρεάζοντας φιλίες, ερωτικές ζωές και το μέλλον διάφορων τελειόφοιτων λυκείου.

1.000 χιλιόμετρα ως τα Χριστούγεννα

Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία, μια ρομαντική κωμωδία και ένας άντρας γύρω στα 30 που μαθαίνει -απρόθυμα- να αφήνει το χριστουγεννιάτικο πνεύμα να τον παρασύρει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.