ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι επτά νέες ταινίες που βλέπουμε τον Ιανουάριο στο Netflix

Άγονη Γη (The Wasteland)
Άγονη Γη (The Wasteland)
Netflix

Ταινίες για όλα τα γούστα προσγειώνονται στο Netflix τον πρώτο μήνα του 2022.

Επτά νέες ταινίες για όλα τα γούστα έχουν την ευκαιρία να δουν τον Ιανουάριο οι συνδρομητές του Netflix.

Αν και ο πρώτος μήνας της νέας χρονιάς δεν φέρνει κάποιο πολυναμενόμενο blockbuster, σίγουρα μας αποζημιώνει με ταινίες όπως είναι: η αισθηματική κομεντί Τραπέζι για Τέσσερις, το ψυχολογικό θρίλερ Άγονη Γη, το μετα-αποκαλυπτικό Mother/Android αλλά και το βασισμένο σε βιβλίο του Ρόμπερτ Χάρις, Μόναχο: Στα Πρόθυρα Πολέμου.

Δείτε αναλυτικά και τις επτά ολοκαίνουριες ταινίες που βλέπουμε στο Netflix τον Ιανουάριο.

Τραπέζι για Τέσσερις (Four to Dinner)

Kυκλοφόρησε στις 05/1/2022

Σε αυτήν την αισθηματική κομεντί που θίγει την έννοια της αδελφής ψυχής, παράλληλες ιστορίες παρουσιάζουν τέσσερις σινγκλ φίλους που κάνουν διάφορους συνδυασμούς σχέσεων.

Άγονη Γη (The Wasteland)

Kυκλοφόρησε στις 06/1/2022

Η ήρεμη ζωή μιας οικογένειας ξεκομμένης από την υπόλοιπη κοινωνία αναστατώνεται από ένα τρομακτικό πλάσμα, δοκιμάζοντας τους δεσμούς που ενώνουν τα μέλη της.

Mother/Android

Kυκλοφόρησε στις 07/1/2022

Σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο που κλονίζεται από μια βίαιη εξέγερση ανδροειδών, μια νεαρή έγκυος και ο φίλος της ψάχνουν απεγνωσμένα για ασφαλές καταφύγιο.

Η Προέλευση του Κόσμου (Dear Mother)

Kυκλοφορεί στις 11/1/2022

Όταν η καρδιά του παύει να χτυπά, ο Ζαν-Λουί πρέπει να ξεπεράσει το οιδιπόδειό του –και να κάνει στη μητέρα του ένα αδιανόητο ερώτημα– αλλιώς θα πεθάνει σε τρεις μέρες.

Βασιλική Μεταχείριση (The Royal Treatment)

Kυκλοφορεί στις 20/1/2022

Η κομμώτρια από τη Νέα Υόρκη Ίζι αρπάζει την ευκαιρία να εργαστεί στον γάμο ενός γοητευτικού πρίγκιπα. Όταν όμως οι δυο τους φλερτάρουν, θα νικήσει ο έρωτας ή το καθήκον;

Μόναχο: Στα Πρόθυρα Πολέμου (Munich - The Edge of War)

Kυκλοφορεί στις 21/1/2022

Το φθινόπωρο του 1938, ένας Βρετανός δημόσιος υπάλληλος και ένας Γερμανός διπλωμάτης συνωμοτούν στο Μόναχο για να αποτρέψουν έναν πόλεμο. Από βιβλίο του Ρόμπερτ Χάρις.

Ομάδα εντός Έδρας (Home Team)

Kυκλοφορεί στις 28/1/2022

Ο πρώην προπονητής του NFL Σον Πέιτον βρίσκει εξιλέωση –και επανασύνδεση– προπονώντας την ομάδα φούτμπολ του γιου του σε μια μικρή πόλη του Τέξας. Από αληθινή ιστορία.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.