ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πάνος Νάτσης: Συνεχίζονται οι παραστάσεις στο θέατρο Ήβη - Ο ηθοποιός που θα τον αντικαταστήσει

Πάνος Νάτσης
Τις επόμενες ημέρες στο θέατρο Ήβη θα διοργανωθεί βραδιά μνήμης, αφιερωμένη στον Πάνο Nάτση
Αρχείο Newsbomb.gr

Η επανέναρξη των παραστάσεων στο θέατρο Ήβη θα γίνει την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου.

Χθες, 2 Φεβρουαρίου, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον ηθοποιό Πάνο Νάτση που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, σε ηλικία 31 ετών.

Ο Πάνος Νάτσης συμμετείχε στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του!» του Γιώργου Καπουτζίδη, στο θέατρο Ήβη, που μετά τον τραγικό χαμό του ηθοποιού είχε ανασταλεί μέχρι νεωτέρας.

Όπως μαθαίνουμε τώρα μέσα από την επίσημη ανακοίνωση του θεάτρου και «μετά από κοινή απόφαση Παραγωγής και Συντελεστών», η παράσταση θα συνεχιστεί στο Θέατρο Ήβη, «εις μνήμην του Πάνου Νάτση». Τον ρόλο του αδικοχαμένου ηθοποιού αναλαμβάνει ο Ευθύμης Γεωργόπουλος, ο οποίος υπήρξε επιστήθιος φίλος του.

Η επανέναρξη των παραστάσεων θα γίνει την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου. Πριν την ημερομηνία της επανέναρξης, θα διοργανωθεί βραδιά μνήμης, αφιερωμένη στον Πάνο Nάτση.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της παραγωγής:

«Μετά από κοινή απόφαση Παραγωγής και Συντελεστών, η παράσταση Όποιος θέλει να
χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του! θα συνεχιστεί στο Θέατρο ΗΒΗ, εις μνήμην του αγαπημένου μας φίλου και συνεργάτη Πάνου Νάτση, που αποχαιρετίσαμε με τεράστια θλίψη, μετά την τόσο πρόωρη και αιφνίδια απώλειά του. Πιστεύουμε ότι αυτή θα ήταν και η επιθυμία του αγαπημένου μας Πάνου, τον ρόλο του οποίου αναλαμβάνει ο επιστήθιος φίλος του, Ευθύμης Γεωργόπουλος.

Η επανέναρξη των παραστάσεων θα γίνει την Πέμπτη 10/2, ενώ μία από τις προηγούμενες ημέρες στο Θέατρο ΗΒΗ θα διοργανωθεί βραδιά μνήμης, αφιερωμένη στον αγαπημένο μας Πάνο Nάτση».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Λύθηκε το μυστήριο - Μόλις μάθαμε γιατί ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έγινε θεός Δίας!

Δολοφονία Άλκη: Ψάχνουν την πενταμελή «ομάδα» του 23χρονου

Δολοφονία Θεσσαλονίκη - Κούγιας: Συμμορία εμπόρων ναρκωτικών και σωματεμπορίας οι δολοφόνοι του Άλκη