ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Λύθηκε το μυστήριο - Μόλις μάθαμε γιατί ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έγινε θεός Δίας!

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ως Δίας
Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ως θεός του κεραυνού
Twitter

Δυστυχώς, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ δεν θα παίξει τον ρόλο του Δία σε νέα κινηματογραφική ταινία.

Πρόσφατα, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ είχε αναρτήσει στα social media μια αφίσα η οποία τον απεικόνιζε ως τον βασιλιά των θεών, Δία. Η ανάρτηση του ηθοποιού έγινε viral μέσα σε λίγη ώρα πυροδοτώντας πλήθος σεναρίων για μια ενδεχόμενη νέα ταινία με θέμα την ελληνική μυθολογία.

Προς απογοήτευση των φαν του Σβαρτσενέγκερ, το μυστήριο λύθηκε και δυστυχώς δεν αφορά κάποια επερχόμενη ταινία, αλλά ένα διαφημιστικό σποτ το οποίο θα προβληθεί κατά τη διάρκεια του Super Bowl στις 13 Φεβρουαρίου.

Ο Άρνι λοιπόν μεταμορφώθηκε σε Δία για χάρη της BMW και του διαφημιστικού βίντεο που θα έχει διάρκεια ενός λεπτού και θα αφορά σε ένα καινούριο ηλεκτροκίνητο μοντέλο αυτοκινήτου της γνωστής βαυαρικής φίρμας. Όπως έχει γίνει γνωστό, στο πλευρό του ηθοποιού στο σποτ θα δούμε επίσης τη Σάλμα Χάγιεκ ως θεά Ήρα.

Μάλιστα, πριν μερικές ώρες η BMW USA δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό teaser βίντεο που δείχνει τον πασίγνωστο σταρ ως θεό Δία να πηγαίνει να πάρει τον καφέ του.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι αυτή θα είναι η πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια που η BMW θα προβάλλει διαφημιστικό σποτ στον τελικό του Super Bowl. Η τελευταία της διαφήμιση ήταν για το ηλεκτροκίνητο μοντέλο BMW i3.

Δείτε το χιουμοριστικό teaser βίντεο της BMW.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Άλκη: Ψάχνουν την πενταμελή «ομάδα» του 23χρονου

Δολοφονία Θεσσαλονίκη - Κούγιας: Συμμορία εμπόρων ναρκωτικών και σωματεμπορίας οι δολοφόνοι του Άλκη

Δολοφονία Άλκη: Ο 23χρονος είχε συλληφθεί για οπαδική βία - Συμμετείχε και στα επεισόδια του Βόλου