ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Balthazar και Paradise Lost «ισοπέδωσαν» το Fuzz

Paradise Lost
Οι Paradise Lost ισοπέδωσαν το Fuzz

Οι συναυλίες στην Αθήνα επέστρεψαν δυναμικά με δύο σημαντικά συγκροτήματα. 

Η επιστροφή στην συναυλιακή κανονικότητα είναι γεγονός και αυτό αντηχούσε ολόκληρο το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, κοντά στο κέντρο της Άθηνας.

Δύο από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα στο είδος τους, οι Balthazar το Σάββατο 16 Απριλίου και οι Paradise Lost την Κυριακή 17 του μήνα, αντίκρισαν ένα κατάμεστο Fuzz live music club και χάρισαν στους fans τους δυο καταιγιστικές εμφανίσεις.

Ξεκινώντας λοιπόν από το βράδυ του Σαββάτου.

Οι πόρτες άνοιξαν, και οι Pink Vanity από την πρώτη τους κιόλας νότα ζέσταναν ιδανικά την ατμόσφαιρα για μια εξαιρετική live εμφάνιση των Balthazar τους οποίους αποθέωσε δικαίως το ελληνικό κοινό.

Μέσα σε ένα δίωρο set που περιλάμβανε όλες τους τις επιτυχίες κατάφεραν να επιβεβαιώσουν την φήμη τους ως ένα από τα καλύτερα Indie pop groups της γενιάς τους.

Την Κυριακή αντίστοιχα οι Fragment Soul απέδωσαν τα μέγιστα στον ρόλο του opening act της συναυλίας των Paradise Lost οι οποίοι και ισοπέδωσαν το Fuzz.

Οι Shadowkings απέδειξαν γιατί παραμένουν στην εμπροσθοφυλακή του σκληρού ήχου εδώ και τόσα χρόνια, χαρίζοντάς μας ένα live από εκείνα που μας έχουν λείψει εδώ και καιρό!



Διαβάστε επίσης

Paradise Lost στο Newsbomb.gr: Η Ελλάδα, ο πόλεμος στην Ουκρανία και ο βασιλιάς Αρθούρος!