ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μάθαμε πότε κυκλοφορεί η πέμπτη σεζόν του «Yellowstone»!

Κέβιν Κόστνερ Yellowstone
O Κέβιν Κόστνερ στον ρόλο του Τζον Ντάτον στο Yellowstone
Paramount

Η γουέστερν σειρά «Yellowstone» με πρωταγωνιστή τον Κέβιν Κόστνερ, έχει εξελιχθεί σε δυνατό χαρτί της Paramount.

H Paramount ανακοίνωσε ότι η πέμπτη σεζόν του γουέστερν χιτ, Yellowstone, θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2022.

Η σειρά που έχει κερδίσει τους Αμερικανούς -και όχι- μόνο θεατές, ακολουθεί την οικογένεια Ντάτον με επικεφαλής τον πατριάρχη Τζον Ντάτον (Κέβιν Κόστνερ), έναν από τους μεγαλύτερους γαιοκτήμονες στη Μοντάνα.

Σημειώνεται ότι η σειρά του Τέιλορ Σέρινταν κυκλοφόρησε το 2018 και πλέον γνωρίζει τεράστια επιτυχία. Το φινάλε της τέταρτης σεζόν είδαν 10.3 εκατομμύρια θεατές, το οποίο μεταφράζεται σε 79% αύξηση της θεαματικότητας σε σύγκριση με το τελευταίο επεισόδιο του τρίτου κύκλου.

Δεν θα ήταν λοιπόν υπερβολικό να σημειώσουμε ότι το Yellowstone έχει εξελιχθεί σε δυνατό και πολύτιμο χαρτί της Paramount. Γεγονός που το γνωρίζει και η εταιρεία καθώς έχει παραγγείλει στον Σέρινταν την ανάπτυξη τριών prequel της αρχικής σειράς. Εκτός από το spinoff 1883 που κυκλοφόρησε πέρσι και αναμένεται να πάρει επίσημα το «πράσινο φως» και για δεύτερη σεζόν, αναμένεται ακόμα το 1932 με πρωταγωνιστές τους Έλεν Μίρεν και Χάρισον Φορντ και το 6666.


Η πέμπτη σεζόν του Yellowstone που ξεκίνησε γυρίσματα αυτή την εβδομάδα θα είναι μεγαλύτερη από τις προηγούμενες με 14 αντί για 10 επεισόδια.

Ο πέμπτος κύκλος της σειράς θα κυκλοφορήσει στο Paramount+ την Κυριακή 13 Νοεμβρίου.


Διαβάστε επίσης

Έλεν Μίρεν και Χάρισον Φορντ σε νέα prequel σειρά του «Yellowstone»

«1883»: Ο Τομ Χανκς θα παίξει στο prequel του «Yellowstone»