ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Stranger Things»: Το τρέιλερ μας προετοιμάζει για το επικό φινάλε της 4ης σεζόν

«Stranger Things»
«Το Χόκινς θα πέσει»
YouTube

Το χορταστικό δεύτερο μέρος της τέταρτης σεζόν του «Stranger Things» θα κυκλοφορήσει στο Netflix την 1η Ιουλίου.

Το Netflix αποκάλυψε το πρώτο τρέιλερ για το επικό φινάλε της τέταρτης σεζόν του «Stranger Things» και όπως θα δείτε, οι ήρωες επιστρέφουν στο Χόκινς για την τελική μάχη.

Παρακολουθώντας το εντυπωσιακό τρέιλερ, υπό τους ήχους του Running Up That Hill της Κέιτ Μπους, βλέπουμε ότι η κατάσταση είναι ιδιαίτερη δύσκολη για τους ήρωες. H Eleven και η παρέα της καλούνται να αντιμετωπίσουν τον τρομερό αντίπαλό τους, Βέκνα και είναι αμφίβολο αν θα τα καταφέρουν όλοι τελικά.

Στο τρέιλερ βλέπουμε την Eleven να προετοιμάζεται για τη μάχη της ζωής της με τον μοχθηρό Βέκνα, ωστόσο ο Dr Brenner την προειδοποιεί ότι τόσο η ίδια όσο και οι φίλοι της δεν είναι έτοιμοι για κάτι τέτοιο λέγοντας ότι «Το Χόκινς θα πέσει».

Για τους φαν της σειράς αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο τελευταία επεισόδια της τέταρτης σεζόν θα είναι κάτι παραπάνω από χορταστικά αφού θα είναι και τα μεγαλύτερα σε διάρκεια, αγγίζοντας σχεδόν τις τέσσερις ώρες!

Το δεύτερο μέρος της τέταρτης σεζόν του Stranger Things θα είναι διαθέσιμο στο Netflix την 1η Ιουλίου, προετοιμάζοντας το έδαφος για την πέμπτη σεζόν που θα είναι και η τελευταία της σειράς.


Σχετικές ειδήσεις