ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«The Crown»: To νέο τρέιλερ μας συστήνει το καστ της 5ης σεζόν

The Crown
Ιμέλντα Στόντον και Τζόναθαν Πράις ως βασίλισσα Ελισάβετ και πρίγκιπας Φίλιππος στην 5η σεζόν του The Crown
Netflix

Το The Crown θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 9 Νοεμβρίου.

Όσο οι φαν του The Crown μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή του στις 9 Νοεμβρίου, το Netflix δίνει στη δημοσιότητα ένα νέο Featurette βίντεο της πέμπτης σεζόν με τα highlights του νέου καστ.

Συγκεκριμένα, το νέο τρέιλερ ξεδιπλώνει σκηνές του πέμπτου κύκλου, ενώ παράλληλα οι νέοι πρωταγωνιστές περιγράφουν όσα πρέπει να περιμένουν οι θαυμαστές της σειράς από τους αντίστοιχους χαρακτήρες τους.

Σημειώνεται ότι στην πέμπτη σεζόν τον ρόλο της Νταϊάνα αναλαμβάνει η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, ενώ τη βασίλισσα Ελισάβετ -στις δύο τελευταίες σεζόν της σειράς- θα παίξει η εξαιρετική Ιμέλντα Στόντον. Στο κεντρικό καστ συναντάμε επίσης τους: Ντόμινικ Γουέστ (πρίγκιπας Κάρολος), Τζόναθαν Πράις (πρίγκιπας Φίλιππος), Λέσλι Μάνβιλ (πριγκίπισσα Μάργκαρετ), Τζόνι Μίλερ στον ρόλο του πρώην πρωθυπουργού Τζον Μέιτζορ.

Όπως γνωρίζουμε ο νέος κύκλος θα αφηγηθεί τα γεγονότα της δεκαετίας του ’90 η οποία υπήρξε ιδιαίτερα ταραχώδης περίοδος για τη βασιλική οικογένεια, προκαλώντας ήδη την οργή του παλατιού.

Η επιτυχημένη σειρά του Netflix αναμένεται να ρίξει τίτλους τέλους μετά την έκτη σεζόν. Στην τελευταία του σεζόν θα δείξει και το τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι που έχασε τη ζωή της η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Αντιδράσεις για την απεικόνιση της συνέντευξης της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο BBC

Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις των τηλεθεατών της επιτυχημένης σειράς του Netflix, «The Crown» με αφορμή το γεγονός ότι στη νέα σεζόν θα προβληθεί η αναπαράσταση της διαβόητης συνέντευξης της πριγκίπισσας Νταϊάνα στο BBC Panorama, την οποία έδωσε στον δημοσιογράφο Martin Bashir το 1995.

Ειδικότερα αναφέρουν ότι αυτό αποτελεί άλλο ένα αρνητικό στοιχείο της σειράς. Μάλιστα ο βασιλικός βιογράφος Hugo Vickers δήλωσε: «Το The Crown ήταν σταθερά ανέντιμο από την πρώτη μέρα. Διαστρεβλώνουν τα γεγονότα, συνδυάζουν περιστατικά που λίγο πολύ συνέβησαν για να δημιουργήσουν κάτι που σίγουρα δεν συνέβη. Το γεγονός ότι εστιάζουν στην απαξιωμένη συνέντευξη του Panorama με την Νταϊάνα, παρά τη ρητή επιθυμία του πρίγκιπα Ουίλιαμ, και ενώ το BBC έχει υποσχεθεί να μην την προβάλει ποτέ ξανά, είναι ενδεικτικό της κατάστασης και του πόσο χαμηλά έχουν φτάσει».

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ανεξάρτητη έρευνα διαπίστωσε ότι ο Μπασίρ εξαπάτησε την Νταϊάνα για να πάρει τη συνέντευξη, την οποία είδαν περισσότεροι από 20 εκατομμύρια τηλεθεατές, και στη συνέχεια είπε ψέματα στους διευθυντές του BBC.

Οργή από το παλάτι για τα νέα επεισόδια

Την οργή των βρετανικών ανακτόρων φέρεται να αντιμετωπίζει το Νetflix σχετικά με τον νέο κύκλο επεισοδίων της επιτυχημένης σειράς «The Crown» που θα αναφέρεται στις τελευταίες ώρες της Νταϊάνα.

Η σειρά βρίσκεται ήδη αντιμέτωπη με επικρίσεις για άλλες σκηνές που θα προβληθούν όπως η παρουσίαση του βασιλιά Καρόλου ως άπιστου ραδιούργου που συνωμοτούσε εναντίον της μητέρας του αλλά και το «ειδύλλιο του πρίγκιπα Φιλίππου.

Ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας και επίσημος βιογράφος της βασιλομήτωρ, χαρακτήρισε τη σειρά ως «απεχθή» και «σκόπιμα επιζήμια» αναφερόμενος στη σκηνή όπου ο πρίγκιπας Κάρολος λέει στη βασίλισσα ότι θα έπρεπε να την «ρίξουν.. στη φυλακή» επειδή είναι «κακή μητέρα».



Διαβάστε επίσης

The Crown: Πρώτες φωτογραφίες από σκηνές με το δυστύχημα της Νταϊάνα

The Crown: Σε κρίση η βασιλική οικογένεια στο τρέιλερ της 5ης σεζόν

The Crown: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν αντιδράσεις - «Το χάσμα»

The Crown: Οργή στο Μπάκιγχαμ για τις τελευταίες ώρες της Νταϊάνα