ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πέθανε ο Φρεντ Γουάιτ, ντράμερ των «Earth, Wind & Fire»

Φρεντ Γουάιτ, ντράμερ των «Earth, Wind & Fire»
O Φρεντ Γουάιτ, ντράμερ των «Earth, Wind & Fire»
Photo by ABC Photo Archives/Disney General Entertainment Content via Getty Images

Ο Φρεντ Γουάιτ, ντράμερ των Earth, Wind & Fire, πέθανε την περασμένη Κυριακή σε ηλικία 67 ετών.

Πέθανε σε ηλικία 67 ετών ο ντράμερ των Earth, Wind & Fire, Φρεντ Γουάιτ, όπως επιβεβαίωσε η διάσημη μπάντα την περασμένη Κυριακή.

Ο Φρεντ ήταν αδερφός του Μορίς Γουάιτ, ιδρυτή του συγκροτήματος ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή στα 74 του χρόνια το 2016, όπως και του Βερντίν επίσης μέλος του γκρουπ.

Ο Φρεντ μπήκε στους Earth, Wind & Fire το 1974 και με το ταλέντο του βοήθησε την μπάντα να «προσγειωθεί» στο νούμερο ένα του Billboard με το χιτ Shining Star, και να αποκτήσει τον δυναμικό ντίσκο ήχο που τους έκανε γνωστούς σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ωστόσο, τη δεκαετία του ’80, ο Φρεντ Γουάιτ αποχώρησε από το συγκρότημα, για να ξαναγυρίσει το 2000 με αφορμή την τελετή εισαγωγής της μπάντας στο Πάνθεον (Hall of Fame) του ροκ εντ ρολ.

«Θα είναι στον παράδεισο μαζί με τα αδέρφια μας, Μορίς, Μόντε και Ρόναλντ και τώρα θα παίζει ντραμς με τους αγγέλους!» έγραψε στο Instagram ο αδερφός του, Βερντίν Γουάιτ των Earth, Wind & Fire. «Ήταν ο αδερφός νούμερο 4 στην οικογένεια. Αλλά περισσότερο και πέρα ​​από αυτό ήταν ένας υπέροχος αδερφός, διασκεδαστικός και απολαυστικά σκανταλιάρης!», συμπλήρωσε.

Ο επίσημος λογαριασμός των Earth, Wind & Fire μοιράστηκε ένα βίντεο του Φρεντ να παίζει σόλο ντραμς κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας του συγκροτήματος το 1979 στη Γερμανία.


Διαβάστε επίσης

Ρωσία: Η πρώτη ταινία που γυρίστηκε στο διάστημα έχει τρέιλερ

To Νetflix κόβει το «1899» - Αντιδράσεις από τους φαν της σειράς

Emily in Paris: Ξεκαρδιστικό βίντεο με τις γκάφες από τα γυρίσματα