ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μπρουκ Σιλντς: Η σκηνή στα «Φιλαράκια» που έκανε τον Αντρέ Αγκάσι να σπάσει τα τρόπαιά του

Friends Μπρουκ Σιλντς
Η Μπρουκ Σιλντς στην cameo εμφάνισή της στα Φιλαράκια
Brian D. McLaughlin/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images

Η Μπρουκ Σιλντς αποκάλυψε ότι ο πρώην της, Αντρέ Αγκάσι έσπασε όλα τα έπαθλα τις καριέρας όταν την είδε να γλείφει το χέρι του Ματ ΛεΜπανκ σε σκηνή στα Φιλαράκια.

Η Μπρουκ Σιλντς αποκάλυψε τον λόγο που το cameo της στα «Φιλαράκια» το 1996, προκάλεσε την οργή και το βίαιο ξέσπασμα του τότε συντρόφου της και διάσημου τενίστα, Αντρέ Αγκάσι.

Θυμίζουμε ότι η Σιλντς υποδύθηκε την Έρικα, μια stalker του Τζόι Τριμπιάνι (Ματ ΛεΜπλάνκ) που για να του δείξει πόσο τρελή ήταν, έπρεπε να του γλείψει τα δάχτυλα επειδή ήταν τα χέρια ενός κορυφαίου χειρουργού.

Αυτή η σκηνή, έφτανε για να προκαλέσει την οργή του Αγκάσι ο οποίος βρισκόταν στο κοινό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. «Ο Αντρέ ήταν στο κοινό για να με υποστηρίξει, και ξεσπάθωσε», είπε στο New Yorker η 54χρονη ηθοποιός.

Μπρουκ Σιλντς και Ματ ΛεΜπλανκ στα Φιλαράκια
Μπρουκ Σιλντς και Ματ ΛεΜπλανκ στα ΦιλαράκιαBrian D. McLaughlin/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images


«Έλεγε: "Όλοι με κοροϊδεύουν. Με γελοιοποίησες με αυτή τη συμπεριφορά". Εγώ του απάντησα, "Είναι κωμωδία! Ποιο είναι το πρόβλημα σου;"».

Σύμφωνα με την Σιλντς το ξέσπασμα του Αγκάσι δεν σταμάτησε εκεί. Ο Ολυμπιονίκης πήγε σπίτι του και σε μια βίαιη κρίση οργής «έσπασε όλα του τα τρόπαια!».

Η σταρ του «Pretty Baby» ξαφνιάστηκε από τη συμπεριφορά του τότε φίλου της, ωστόσο αργότερα ανακάλυψε ότι ο διάσημος αθλητής του τένις φέρεται να έκανε χρήση κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

«Έμαθα αργότερα ότι ήταν εθισμένος στην κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη εκείνη την εποχή, οπότε η παράλογη συμπεριφορά, είμαι βέβαιη ότι είχε κάποια σχέση με αυτό», εξήγησε η Σιλντς.

H Μπρουκ Σιλντς με τον τότε σύντροφό της και διάσημο τενίστα, Αντρέ Αγκάσι
H Μπρουκ Σιλντς με τον τότε σύντροφό της και διάσημο τενίστα, Αντρέ ΑγκάσιSGranitz/WireImage via Getty Images


Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε ένα χρόνο μετά την προβολή του επεισοδίου, κατέληξε να πάρει διαζύγιο το 1999 λόγω της μάχης του αθλητή με τον εθισμό.

Διαβάστε επίσης

Μπρουκ Σιλντς: Ο θυμός για τη μητέρα της και ο βιασμός σε νεαρή ηλικία - Το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ

Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία του Σκορσέζε με ΝτιΚάπριο και Ντε Νίρο

Ο Τζόνι Ντεπ αποσύρθηκε στην αγγλική ύπαιθρο: «Μπορώ να είμαι ο εαυτός μου»