ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νέες ταινίες: Το «Mission Impossible» έρχεται στα σινεμά και κόβει την ανάσα

Ο Τομ Κρουζ απογειώνεται
Ο Τομ Κρουζ απογειώνεται
Feelgood Entertainment

Οι νέες ταινίες που βλέπουμε στα σινεμά την Πέμπτη 13 Ιουλίου.

Η πολυαναμενόμενη νέα ταινία Mission Impossible «προσγειώνεται» επιτέλους στους ελληνικούς κινηματογράφους με έναν 61χρονο Τομ Κρουζ να κόβει την ανάσα με τα εντυπωσιακά stunts και την καταιγιστική δράση.

Αν θέλετε κάτι πιο ανάλαφρο, καλοκαιρινό και με ελληνικό χρώμα για τις ζεστές νύχτες σε κάποιο θερινό σινεμά, ρίξτε μια ματιά στην ταινία Δύο Εισιτήρια για Κυκλάδες.

Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος Πρώτο (Mission Impossible: Dead Reckoning Part One)

Στην ταινία «Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος Πρώτο», o Ethan Hunt (Toμ Κρουζ) και η IMF ομάδα του αναλαμβάνουν την πιο επικίνδυνη αποστολή της καριέρας τους: Πρέπει να εντοπίσουν ένα τρομακτικό νέο όπλο που απειλεί την ανθρωπότητα προτού αυτό πέσει στα λάθος χέρια. Έτσι ξεκινά μια θανάσιμη καταδίωξη ανά την υφήλιο,καθώς ο έλεγχος του μέλλοντος και η μοίρα του κόσμου απειλούνται. Όταν βρεθεί αντιμέτωπος με έναν μυστηριώδη, πανίσχυρο εχθρό, ο Ethan αναγκάζεται να θέσει την επιτυχία της αποστολής πάνω από όλους και όλα, ακόμα και από τις ζωές των ανθρώπων που αγαπά.

Δύο Εισιτήρια για Κυκλάδες (Les Cyclades)

Καθώς η Blandine προσπαθεί να ανακάμψει από το πρόσφατο διαζύγιό της, εμφανίζεται η παλιά κολλητή της Magalie, προτείνοντάς της να κάνουν το ταξίδι που πάντα ονειρεύονταν ως έφηβες: να πάνε στην Αμοργό, όπου είχε γυριστεί το Απέραντο Γαλάζιο.

Όταν όμως φτάνουν στον προορισμό τους, συνειδητοποιούν πως τα ονειρεμένα τους σχέδια δεν εξελίσσονται όπως περίμεναν, αφού πλέον έχουν πολύ διαφορετική προσέγγιση όχι μόνο για τις διακοπές αλλά και τη ζωή!

Ραμόνα (Ramona)

Η Ραμόνα έχει μόλις μετακομίσει στην Μαδρίτη με το αγόρι της Νίκο με σκοπό να αρχίσει μια νέα ζωή από το μηδέν: θέλει να γίνει ηθοποιός, μητέρα και να ζήσει στο “Lavapies”, μία από τις πιο ιστορικές γειτονιές της Μαδρίτης. Μια μέρα πριν την πρώτη της ακρόαση γνωρίζει έναν μεγαλύτερο άντρα, τον Μπρούνο, με τον οποίο νιώθει κατευθείαν μια πολύ δυνατή έλξη. Παρόλα αυτά, τρομαγμένη από το πως αισθάνεται, το βάζει στα πόδια. Την επόμενη μέρα την περιμένει όμως μια έκπληξη... φτάνοντας στην ακρόαση ανακαλύπτει ότι ο Μπρούνο είναι ο σκηνοθέτης που πρέπει να συναντήσει. Η ευκαιρία είναι πολύ μεγάλη για να την προσπεράσει και με την προτροπή του φίλου της, Νίκο, αποφασίζει να την αρπάξει.

Διαβάστε επίσης

Emmy 2023: Το «Succession» οδηγεί την κούρσα των υποψηφιοτήτων

Χάρισον Φορντ: Οι απορίες του όταν είδε για πρώτη φορά το κοστούμι του Ιντιάνα Τζόουνς

«Napoleon»: Ο Χοακίν Φίνιξ το ζει στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας