ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Indiana Jones και ο δίσκος του πεπρωμένου: Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία!

Indiana Jones

Τα βήματα που θα χρειαστεί να ακολουθήσετε για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό

O Indiana Jones είναι αναμφίβολα ένας από τους πλέον αγαπημένους και δημοφιλείς κινηματογραφικούς χαρακτήρες, ένας ήρωας που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη δράση, το μυστήριο, την περιπέτεια και που για τους περισσότερους από εμάς, έχει συνδεθεί με το πρόσωπο του Harrison Ford!

Από την ταινία «Οι Κυνηγοί της Χαµένης Κιβωτού» το 1981, λοιπόν, περνάμε στο 2023 με τον δημοφιλή Αμερικανό ηθοποιό να κάνει δυναμικό comeback στον ρόλο του Indiana Jones, μέσα από την ταινία «Ο Indiana Jones και ο δίσκος του πεπρωμένου», που στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 29 Ιουλίου, από τη Feelgood Entertainment!

Κι όμως, ο υποψήφιος για Όσκαρ Harrison Ford, επιστρέφει στον ρόλο του θρυλικού ήρωα-αρχαιολόγου, στην τελευταία ταινία του εμβληματικού franchise µε την υπογραφή του καταξιωμένου σεναριογράφου και σκηνοθέτη James Mangold! Μαζί του θα βρεθούν οι ταλαντούχοι Phoebe Waller-Bridge, Antonio Banderas, John Rhys-Davies, Toby Jones και Mads Mikkelsen, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η ταινία γυρίστηκε στο Μαρόκο, τη Σικελία, τη Σκωτία και την Αγγλία, καθώς και στα Pinewood Studios, λίγο έξω από το κεντρικό Λονδίνο.


Αν είστε λάτρεις του Indiana Jones, λοιπόν, και ανυπομονείτε ήδη για τη στιγμή που θα βρεθείτε σε έναν κινηματογράφο, για να παρακολουθήσετε τον Harrison Ford εν δράσει, σας έχουμε καλά νέα! Διότι αυτό το καλοκαίρι θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μοναδικά δώρα από την ταινία, που θα σας συνοδεύσουν παντού.

Πώς θα τα καταφέρετε; Αρκεί να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας, που θα διεξαχθεί από τις 17 Ιουλίου στις 14.00 έως και τις 20 Ιουλίου στις 14.00. Όσο για τα βήματα που θα χρειαστεί να ακολουθήσετε για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, είναι απλά. Πιο αναλυτικά, θα ακολουθήσετε τους: λογαριασμό του Newsbomb.gr και της Feelgood Entertainment στο Instagram και θα κάνετε tag δύο φίλους σας, στα σχόλια κάτω από τη σχετική ανάρτηση.


Ίσως να δείτε σύντομα το όνομά σας στη λίστα με τους πέντε τυχερούς και τυχερές που θα κερδίσουν από μία tote bag, ένα keychain και ένα passport holder που έχουν σχεδιαστεί με έμπνευση από την ταινία «Ο Indiana Jones και ο δίσκος του πεπρωμένου», την οποία φέρνει τώρα στις κινηματογραφικές αίθουσες η Feelgood Entertainment

Μην χάνετε χρόνο, λοιπόν! Λάβετε μέρος, ώστε να κάνετε τον Indiana Jones «συνοδοιπόρο» σας στις καλοκαιρινές σας περιπέτειες.

Διαβάστε τους όρους του διαγωνισμού εδώ

Όροι Συμμετοχής Διαγωνισμού

«Ο INDIANA JONES ΚΑΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ»

Στην Κηφισιά Αττικής σήμερα, 17η Ιουλίου 2023, η εταιρεία με την επωνυμία «DPG DIGITAL MEDIA GROUP ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (εφεξής «ΕΤΑΙΡΕΙΑ»), και διακριτικό τίτλο "DPG DIGITAL MEDIΑ GROUP M.A.E." η οποία εδρεύει στην Κηφισιά Αττικής, επί της οδού Καρυάτιδων αρ. 16, όπως νόμιμα εκπροσωπείται, διοργανώνει διαγωνισμό – δημόσια προσφορά για τους επισκέπτες/αναγνώστες της ιστοσελίδας www.newsbomb.gr στο instagram.

Σκοπός των παρόντων αναλυτικών όρων (εφεξής οι «ΟΡΟΙ») είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στο διαγωνισμό κάθε ενδιαφερόμενου και της ανάδειξης νικητών στο πλαίσιο αυτού.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους. Η τυχόν μεταβολή των όρων θα πραγματοποιείται κατόπιν προηγούμενης ανακοίνωσης στον οικείο διαδικτυακό τόπο της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ www.newsbomb.gr ή/και στο facebook ή/και στο Ιnstagram ή σε μέσα μαζικής ενημέρωσης της επιλογής της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και θα είναι δεσμευτική για κάθε συμμετέχοντα. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη αναφορικά με οποιαδήποτε τροποποίηση.

 1. Δικαίωμα συμμετοχής. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι χρήστες-επισκέπτες της σελίδας του διαδικτυακού τόπου www.newsbomb.gr διαθέτουν δημόσιο προσωπικό λογαριασμό στο Instagram και που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα μίας μόνο συμμετοχής καθ’ όλη τη διάρκεια του Διαγωνισμού και θα μπορεί να κερδίσει μόνον ένα (1) δώρο. Συμμετέχων ο οποίος κληρώνεται ως νικητής αποκλείεται από το υπόλοιπο της διαδικασίας κλήρωσης. Για τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό δυνάμει του παρόντος όρου, νόμιμος δικαιούχος οιουδήποτε δικαιώματος που προβλέπεται ρητά (π.χ. συμμετοχής στην κλήρωση, δώρου σε περίπτωση ανάδειξης) είναι μόνον ο χρήστης - επισκέπτης που θα ακολουθήσει (κάνει “follow”) τη σελίδα του @newsbombgr στο Instagram, θα ακολουθήσει (κάνει “follow”) τη σελίδα @feelgood_entertainment (https://www.instagram.com/feelgood_entertainment/) στο Instagram, και θα κάνει “like” και “mention” δύο (2) φίλους κάτω από το post του διαγωνισμού στο Instagram. Προχωρώντας στην ανωτέρω ενέργεια, o ενδιαφερόμενος ρητά αποδέχεται τους Όρους Χρήσης του διαδικτυακού τόπουwww.newsbomb.gr.
 2. Αποκλειόμενα πρόσωπα. Οι εργαζόμενοι της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ καθώς και όσοι συνδέονται με αυτούς με συγγένεια έως και β΄ βαθμού καθώς και οι σύζυγοι αυτών, δεν έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό.
 3. Περιγραφή του Διαγωνισμού. Η έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό επιτυγχάνεται εφόσον ο χρήστης/συμμετέχων ακολουθήσει (“follow”) τη σελίδα του @newsbombgr, ακολουθήσει (“follow”) τη σελίδα @feelgood_entertainment https://www.instagram.com/feelgood_entertainment/ και κάνει “mention” δυο (2) φίλους του στο post του διαγωνισμού που θα αναρτηθεί στο λογαριασμό Instagram του newsbomb.gr (https://www.instagram.com/newsbombgr/?hl=el). Ενεργώντας κατά τα ανωτέρω περιγραφόμενα, ο επισκέπτης αποδέχεται τους παρόντες όρους διαγωνισμού και λαμβάνει αυτομάτως συμμετοχή στην κλήρωση. Σχόλια με κακόβουλο ή προσβλητικό περιεχόμενο θα αφαιρούνται και οι υποβάλλοντες αυτά θα αποκλείονται από την κλήρωση.
 4. Αντικείμενο Διαγωνισμού: Τα δώρα που προκηρύσσονται είναι: Πέντε (5) νικητές θα κερδίσουν από ένα (1) tote bag, ένα (1) keychain και ένα (1) passport holder από την ταινία «Ο INDIANA JONES ΚΑΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ».
 5. Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Η συμμετοχή στην κλήρωση μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά τα ανωτέρω από την Δευτέρα 17/07/2023 και ώρα 14:00 μ.μ. έως την Πέμπτη 20/07/2023 και ώρα 14:00μ.μ..
 6. Ανάδειξη νικητών του διαγωνισμού: Οι συνολικά πέντε (5) νικητές του διαγωνισμού θα αναδειχθούν με κλήρωση και θα κερδίσουν από ένα (1) tote bag, ένα (1) keychain και ένα (1) passport holder από την ταινία «Ο INDIANA JONES ΚΑΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ».
 7. Τόπος χρόνος και διαδικασία ανάδειξης νικητών του διαγωνισμού: Οι συνολικά πέντε (5) νικητές θα αναδειχθούν έπειτα από ηλεκτρονική κλήρωση την Πέμπτη 20/07/2023 και ώρα 15:00μ.μ. στα γραφεία της Εταιρείας. Από τη διαδικασία της κλήρωσης θα αναδειχθούν επίσης πέντε (5) επιλαχόντες, οι οποίοι θα κληθούν να παραλάβουν το δώρο, σε περίπτωση αποκλεισμού, άρνησης ή αδιαφορίας του νικητή κατά τα οριζόμενα στους παρόντες όρους. Με την ολοκλήρωση της κλήρωσης συντάσσεται και το σχετικό πρακτικό της κληρώσεως παρουσία δικηγόρου. Το σχετικό πρακτικό φυλάσσεται από την διοργανώτρια εταιρεία για χρονικό διάστημα ενός μήνα.
 8. Φύση Διαγωνισμού: Τα δώρα του διαγωνισμού είναι ήδη προκαθορισμένα και συγκεκριμένα και αποκλείεται η μεταβίβαση η ανταλλαγή ή η εξαργύρωσή τους. Σε περίπτωση που το πρόσωπο που θα αναδειχθεί νικητής του διαγωνισμού έχει δηλώσει λανθασμένα ή ανακριβή στοιχεία κατά τη συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη χορήγηση του δώρου και το δώρο θα κληθεί να παραλάβει επιλαχών νικητής κατά τη σειρά ανάδειξής του.
 9. Ειδοποίηση νικητών και προθεσμία αποδοχής του δώρου. Ο νικητής, μετά την ολοκλήρωση της ως άνω κλήρωσης, θα ειδοποιηθεί μέσω απευθείας μηνύματος (direct message) στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και θα πρέπει να αποστείλει έως την 25/07/2023 με απευθείας μήνυμα (direct message) στο instagram του @newsbombgr το ονοματεπώνυμο του, το e-mail του, καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Σε περίπτωση άρνησης αποστολής των στοιχείων που θα ζητηθούν από την Εταιρεία, από το νικητή, για οποιοδήποτε λόγο, ή σε περίπτωση που δεν προκύπτει ταυτοπροσωπία μεταξύ του λογαριασμού μέσω του οποίου έλαβε συμμετοχή στη δημόσια προσφορά ο χρήστης – επισκέπτης και του φυσικού προσώπου που διεκδικεί το δώρο, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη χορήγηση του δώρου και το δώρο θα κληθεί να παραλάβει επιλαχών νικητής, ο οποίος θα ειδοποιηθεί μέσω απευθείας μηνύματος (direct message) στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έως την 30/07/2023.
 10. Παραλαβή δώρου. Η παραλαβή του δώρου θα γίνει ταχυδρομικώς, με αποστολή από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ στο χώρο διαμονής του νικητή σύμφωνα με τα στοιχεία που θα δηλώσει κατά την επικοινωνία του με την Εταιρεία. Σε περίπτωση που η εταιρεία που θα αναλάβει την αποστολή δεν μπορέσει να παραδώσει το δώρο για οποιονδήποτε λόγο (απουσία του νικητή, λανθασμένα ή ελλιπή στοιχεία κ.τ.λ.), η επαναποστολή θα γίνει με έξοδα του νικητή.
 1. Τύχη δώρου σε περίπτωση κλήρωσης αποκλειόμενου προσώπου. Στην περίπτωση που κάποιος συμμετέχων εργάζεται στις εταιρείες της παραγράφου 2, ή είναι συγγενικό του πρόσωπο έως και β΄ βαθμού και ανακηρυχθεί νικητής, ή σε περίπτωση που αναδειχθεί νικητής ανήλικο πρόσωπο, το δώρο θα κληθεί να παραλάβει επιλαχών νικητής (κατά τη σειρά ανάδειξής του).
 2. Συναίνεση του δικαιούχου σε διαφημιστική προβολή. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει το όνομα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες του νικητή και του/της συνοδού του στο site της ή/και σε οποιαδήποτε έντυπο ή μέσα μαζικής ενημέρωσης και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, όπως ενδεικτικά της παραλαβής των δώρων. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ επίσης διατηρεί το δικαίωμα στη χρήση του ονόματος νικητή και της φωτογραφίας του και του/της συνοδού του για λόγους διαφημιστικής προβολής από την ίδια, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης. Άρνηση νικητή ή του συνοδού του να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί, δίνει στο δικαίωμα στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού δώρου. Οι δικαιούχοι και οι συνοδοί τους δηλώνουν ότι συγκατατίθενται στη χρήση των οποιονδήποτε αρχείων προβολής (βίντεο, φωτογραφία κ.λ.π) που υλοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του διαγωνισμού ή της παραλαβής των δώρων.
 3. Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διασφαλίσει πλήρως την ιδιωτικότητα των χρηστών/συμμετεχόντων στο διαγωνισμό και την ασφάλεια των δεδομένων τους, σε πλήρη εναρμόνιση με την κείμενη ευρωπαϊκή (Ευρωπαϊκός Κανονισμός για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων 2016/679) και εθνική νομοθεσία. Τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών/συμμετεχόντων θα διατηρηθούν από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ για όσο χρονικά διάστημα απαιτείται για την εκτέλεση της ­παρούσας σύμβασης και για την παραλαβή του δώρου από το νικητή. Τα δεδομένα των χρηστών/ συμμετεχόντων εκτός του νικητή, διαγράφονται άμεσα με το πέρας του διαγωνισμού και δεν χρησιμοποιούνται για περαιτέρω επεξεργασία. Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με οποιοδήποτε ζήτημα σχετικά με την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων των χρηστών/ συμμετεχόντων μπορούν να αναζητηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (www.newsbomb.gr).
 4. Περιορισμός ευθύνης Διοργανωτών. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν, για λόγους που βρίσκονται έξω από την σφαίρα του ελέγχου της τα διατηρούμενα αρχεία της αλλοιωθούν ή καταστραφούν μερικώς ή ολοσχερώς. Ρητώς δηλώνεται και αναγνωρίζεται ανεπιφύλακτα από τους συμμετέχοντες στον παρόντα διαγωνισμό πως η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ουδεμία ευθύνη έχει για οποιαδήποτε πλημμέλεια/ζημία/διαφέρον/εμπλοκή/ανωμαλία τυχόν προκύψει από το δώρο που κερδίσουν. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ τυγχάνει απλή διεκπεραιώτρια του παρόντος διαγωνισμού και η σχέση που θα προκύψει σε περίπτωση νίκης μεταξύ του συμμετέχοντος και του προσφέροντος το δώρο φυσικού/νομικού προσώπου είναι πρωτογενής, αυτοτελής και ανεξάρτητη με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ η ευθύνη της οποίας περιορίζεται μόνο στην επιτυχή και διαφανή διεξαγωγή του διαγωνισμού. Όλα τα έξοδα που σχετίζονται με την παραλαβή και χρήση του δώρου θα βαρύνουν τους νικητές σύμφωνα και με τα οριζόμενα στο αρ. 10 των παρόντων όρων.
 5. Δημοσιότητα όρων διαγωνισμού: Oι όροι του παρόντος Διαγωνισμού θα είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα www.Newsbomb.gr καθ’ όλη την διάρκεια του διαγωνισμού.
 6. Επιφύλαξη δικαιώματος τροποποίησης. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους του διαγωνισμού, να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα, να παρατείνει ή να συντομεύει τη διάρκειά του Διαγωνισμού και χωρίς προειδοποίηση.

Για την Εταιρεία


Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να χάσετε αυτό το κινηματογραφικό «ταξίδι». Από τα τεράστια σκηνικά που εντυπωσιάζουν μέχρι τις ερμηνείες των ηθοποιών -και δη, του Harrison Ford- και από τη μουσική της ταινίας -την οποία έγραψε και πάλι ο πέντε φορές βραβευμένος µε Όσκαρ και 53 φορές υποψήφιος, John Williams- μέχρι τα οπτικά εφέ!

Λίγα λόγια για την ταινία:

Στην ταινία «Ο Indiana Jones και ο δίσκος του πεπρωμένου» βρισκόμαστε στο 1969 και ο Indiana Jones (Harrison Ford) είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Έχοντας περάσει πάνω από µία δεκαετία διδάσκοντας στο Hunter College της Νέας Υόρκης, ο καταξιωμένος καθηγητής αρχαιολογίας ετοιμάζεται να αποσυρθεί στο ταπεινό και μοναχικό του διαμέρισα.

Όλα αλλάζουν όμως, µε την απρόσμενη επίσκεψη της αποξενωμένης βαφτιστήρας του Helena Shaw (Phoebe Waller-Bridge), η οποία αναζητά ένα ανεκτίμητο αρχαίο εύρημα που είχε εµπιστευτεί ο πατέρας της στον Indy πριν χρόνια. Πρόκειται για τον δίσκο του πεπρωµένου, έναν µηχανισµό του Αρχιµήδη που µπορεί να αλλάξει την ιστορία.

Ως έµπειρη απατεώνισσα, η Helena κλέβει τον µηχανισµό και αποχωρεί γρήγορα από τη χώρα για να τον πουλήσει σε όποιον προσφέρει τα περισσότερα χρήµατα. Μην έχοντας άλλη επιλογή από το να την κυνηγήσει, ο Indy ξεκινάει µία τελευταία επική διαδροµή. Εν τω µεταξύ, ο παλιός εχθρός του Indy, ο πρώην Ναζί Jürgen Voller (Mads Mikkelsen), έχει τα δικά του τροµαχτικά σχέδια για τον µηχανισµό µε σκοπό να αλλάξει τη ροή της παγκόσµιας ιστορίας.

Το τι θα συμβεί, θα το δείτε στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτόν τον Ιούλιο!