ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Guns N Roses: Η μοναδική συναυλία στο ΟΑΚΑ και το happy birthday στον θρυλικό Slash (pics-vid)

Guns N Roses: Η μοναδική συναυλία στο ΟΑΚΑ και το happy birthday στον θρυλικό Slash (pics-vid)
twitter

Η συναυλία των Guns N Roses θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Ελλάδα φέτος - Οι γερόλυκοι της ροκ μάγεψαν το ελληνικό κοινό - Σήμερα τα γενέθλια του θρυλικoύ κιθαρίστα, Slash

Ο Axl Rose, o Slash και η παρέα τους έπαιξαν τις μεγαλύτερες επιτυχίες της δισκογραφίας τους χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ μπροστά στους χιλιάδες οπαδούς τους από τη γενιά Gen X μέχρι τους νεότερους.

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες οι Guns N’ Roses δικαίωσαν πλήρως το κοινό τους, καθώς επί τρεις ολόκληρες ώρες, έπαιζαν ασταμάτητα, δίνοντας ένα εντυπωσιακό, μαραθώνιο σόου, ενώπιον περισσότερων από 40.000 θαυμαστών τους, αποδεικνύοντας περίτρανα πως αξίζουν με το παραπάνω τον τίτλο μιας από τις καλύτερες μπάντες όλων των εποχών.

Εν τω μεταξύ σήμερα, μια μέρα μετά τη συναυλία στην Αθήνα ο θρυλικός κιθαρίστας των Guns N’ Roses, Slash, γιορτάζει τα 58α του γενέθλια. Για τον λόγο αυτό οι θαυμαστές του χθες του τραγούδησαν το happy birthday κατά τη διάρκεια της συναυλίας!

Κατά τη διάρκεια της άκρως επιτυχημένης καριέρας του, ο Saul Hudson, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του στον κόσμο της μουσικής με το χαρακτηριστικό παίξιμο και το εμβληματικό καπέλο του, που τον συνοδεύει σε κάθε εμφάνιση.

Από τα μπαρ του Λος Άντζελες μέχρι τις μεγαλύτερες σκηνές του κόσμου, η πορεία του Slash ήταν ένα πρωτότυπο ταξίδι αδιάκοπου πάθους για την τέχνη του. Φυσικά, από αυτό δεν έλειψαν και οι δύσκολες στιγμές, όπως η διαμάχη του με τον Axl Rose που τον έκανε να αποχωρήσει από την μπάντα το 1996.

Δείτε την gallery: