ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σκοτώθηκε μέλος του συνεργείου στο πλατό της σειράς «Wonder Man» της Marvel

Marvel
AP

Ο άνδρας έπεσε από σκαλωσιά με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Το δυστύχημα συνέβη στα στούντιο της Marvel.

Ένας άντρας σκοτώθηκε στο πλατό των γυρισμάτων της επερχόμενης σειράς των Marvel Studios, Wonder Man.

Τα γυρίσματα για την επερχόμενη μίνι σειρά ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2023, αλλά σταμάτησαν ως αποτέλεσμα των απεργιών SAG-AFTRA.

Η σειρά πρόκειται να ξεκινήσει την παραγωγή τον επόμενο μήνα, συνεπώς το μέλος του συνεργείου δεν έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια γυρισμάτων, σύμφωνα με το Deadline που μετέδωσε πρώτο την είδηση.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Radford Studio Centre στο Λος Άντζελες όπου ένας άνδρας, o Juan Carlos Osorio έπεσε από μια σκαλωσιά το πρωί της Τρίτης.

Δεν είναι σαφές πώς συνέβη το δυστύχημα, αλλά επιβεβαιώθηκε ότι ο άτυχος άνδρας σκοτώθηκε επί τόπου.

Το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες όπως και ένας εκπρόσωπος της Marvel επιβεβαίωσαν την είδηση.

«Οι σκέψεις μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια είναι με την οικογένεια και τους φίλους του και η υποστήριξή μας βρίσκεται πίσω από την έρευνα για τις συνθήκες αυτού του δυστυχήματος», ανέφερε η Marvel σε ανακοίνωσή της.

Ο Matthew D. Loeb, πρόεδρος της Διεθνούς ‘Ενωσης Εργαζομένων Θεατρικής Σκηνής, πρόσθεσε: «Όλοι στην οικογένεια της IA είναι συγκλονισμένοι και βαθιά λυπημένοι από αυτή την τραγική απώλεια. Εργαζόμαστε για να στηρίξουμε την οικογένεια του μέλους μας και τους συναδέλφους του».

Σημειώνοντας ότι η Επαγγελματική Διοίκηση Ασφάλειας και Υγείας (OSHA) έχει ξεκινήσει έρευνα για το τι συνέβη, ο Loeb συνέχισε: «Η ασφάλεια στα γυρίσματα είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας και θα βοηθήσουμε την Cal/OSHA στην έρευνά τους με όποιον τρόπο μπορούμε». Η έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος βρίσκεται σε εξέλιξη.

Διαβάστε επίσης

Λουκιανός Κηλαηδόνης: Όταν πέρασε την κόρη του από οντισιόν - Το τραγούδι που της έδωσε

Μιμή Ντενίση: Ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Πέθανε ο σταρ της κάντρι μουσικής Τόμπι Κιθ