ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Σαβίνα Γιαννάτου και τον Μάρτιο στο Θέατρο Άλσος

Η Σαβίνα Γιαννάτου
Η Σαβίνα Γιαννάτου

Η Σαβίνα Γιαννάτου με την παράσταση «Πάω να πω στο σύννεφο» με τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι στο Θέατρο Άλσος

Η Σαβίνα Γιαννάτου συνεχίζει και τον Μάρτιο τις συναρπαστικές παραστάσεις της στο θέατρο Άλσος!

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή, με σπάνια φωνή, διεθνή καταξίωση και σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της, η Σαβίνα Γιαννάτου μαγεύει με την ερμηνεία της τα ακροατήρια των χωρών που επισκέπτεται και έχει ενθουσιάσει τους πιο απαιτητικούς κριτικούς μουσικής σε όλο τον κόσμο.

Τις Τρίτες του Μαρτίου παρουσιάζει στο θέατρο Άλσος την παράσταση «Πάω να πω στο σύννεφο» με τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι.

Τα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι έτσι όπως παρουσιάστηκαν στον ομότιτλο δίσκο της Σαβίνας Γιαννάτου, πλαισιωμένα από μία ανθολογία της εργογραφίας του. Τραγούδια που έχουν αφήσει ισχυρό το αποτύπωμά τους στην ιστορία της ελληνικής μουσικής, σε μία ξεχωριστή προσέγγιση. Η ερμηνευτική απόδοση της Σαβίνας Γιαννάτου, η ιδιαίτερη ενορχήστρωση της Δήμητρας Τρυπάνη και η λιτή, αισθαντική και αριστοτεχνική ερμηνεία των τεσσάρων μουσικών που συμμετέχουν, διατηρούν ακέραια την ποιότητα και το βάθος των τραγουδιών του Μάνου Χατζιδάκι, ανανεώνοντας ταυτόχρονα τη μουσική τους ουσία και αποκαλύπτοντας νέες ερμηνευτικές παραμέτρους.

Και τον Μάρτιο, στο θέατρο Άλσος, η Σαβίνα Γιαννάτου μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς που τη συνοδεύουν, μας προσκαλεί σε μία γοητευτική μουσική περιπλάνηση στο έργο του Μάνου Χατζιδάκι, σε τέσσερεις σπάνιες βραδιές μουσικής μέθεξης.

Πληροφορίες

Τρίτη, 5 - 12- 19 - 26 Μαρτίου 2024: "Πάω να πω στο σύννεφο"

με τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

Α΄ΖΩΝΗ: 30€
Β΄ΖΩΝΗ: 25€
Γ΄ΖΩΝΗ: 20€
Δ΄ΖΩΝΗ: 20€
Ε΄ΖΩΝΗ: 15€
ΟΡΘΙΟΙ ΜΕ ΠΟΤΟ: 10€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: more.com

ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ | Ευελπίδων 4, Κυψέλη-Πεδίον του Άρεως
Τηλέφωνα επικοινωνίας – κρατήσεων : 210 8831487 & 210 8227471
www.theatroalsos.gr

Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπόψη τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι θα κάθονται μαζί με άλλους. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.

Συντελεστές:

Φώτης Σιώτας: Βιολί
Σπύρος Μάνεσης: Πιάνο
Τάσος Μισυρλής: Βιολοντσέλο, φωνή
Μαρίνος Γαλατσινός: Κλαρινέτο

Γιάννης Παξεβάνης: Ηχοληψία
Κωνσταντίνος Γεωργαντάς: Artwork
Σπύρος Περδίου & Peter Gannushkin: Φωτογραφίες

MK Group of companies / Ηλίας Μαροσούλης, Άγγελος Κοταρίδης
Διεύθυνση παραγωγής: Αθανάσιος Μαροσούλης