ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τέτη Σχοινάκη: Θλίψη στην κηδεία της - Η τελευταία επιθυμία της ηθοποιού

Τέτη Σχοινάκη: Θλίψη στην κηδεία της - Η τελευταία επιθυμία της ηθοποιού
Glomex

Η ηθοποιός Τέτη Σχοινάκη πέθανε σε ηλικία 68 ετών ενώ νοσούσε από καρκίνο

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η κηδεία της Τέτης Σχοινάκη στο κοιμητήριο του Βύρωνα όπου συγγενείς φίλοι και συνάδελφοι της ηθοποιού συγκεντρώθηκαν για το ύστατο χαίρε.

Intime
Intime
Intime
Intime

Η τελευταία επιθυμία της Τέτης Σχοινάκη

Η ηθοποιός είχε ζητήσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η περιπέτεια που περνούσε με την υγεία της, ενώ μόλις τον Ιανουάριο είχε αποκαλύψει τις δύσκολες στιγμές που βίωνε στη ζωή της, έχοντας φτάσει να ζυγίζει μόλις 29 κιλά.

Intime
Intime
Intime
Intime

Μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο Σωτηρία, με τεράστια εξάντληση, η Τέτη Σχοινάκη επέστρεψε στο σπίτι της, καθότι αποτελούσε την τελευταία επιθυμία της.

Ήθελε να βρίσκεται στο σπίτι της, στην Γκράβα και να ακολουθεί εκεί την θεραπεία της, με τα αγαπημένα της πρόσωπα στο πλευρό της, ενώ συνεχώς μαζί της βρισκόταν έμπειρη νοσηλεύτρια, που την φρόντιζε μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Ποια ήταν η Τέτη Σχοινάκη

H Τέτη Σχοινάκη υπήρξε μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του ελληνικού θεάτρου, κινηματογράφου και μετάπειτα της τηλεόρασης, με αρκετές συμμετοχές σε βιντεοταινίες του 1980. Συχνά, ο Τύπος αναφερόταν σε εκείνη ως η «σεξοβόμβα» των 70s και 80s.

Ορισμένες από τις βιντεοταινίες στις οποίες έπαιξε είναι οι:

Έλα να δοκιμάσουμε
Γάτα εσύ γάτος κι εγώ
Γυμνά σκάνδαλα
Επιστροφή απ' το χθες
Η κρουαζιέρα του έρωτα
Κυνηγώντας τον έρωτα
Ο αναρχικός
Ο θερμόπληκτος κολοσσός της Αρμέξ
Ο μαφιόζος
Ο μυστικός πράκτωρ και οι άνθρωποι του χθες και του σήμερα
Οι κυβερνήσεις πέφτουνε αλλά τα πάμπερς μένουν
Χαμός στο Αιγάλεω Σίτι

Η ηθοποιός είχε συμμετοχές και σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές, όπως «Εκείνες Κι Εγώ», «Η Ελίζα και οι Άλλοι», «Λάκης ο Γλυκούλης», «Μαρία η Άσχημη».