ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νέες ταινίες στα σινεμά: Μυστήριο και περιπέτεια με φόντο την άγρια φύση

Αγρια φύση
Village Cinemas

Όλες οι νέες ταινίες που βλέπουμε στα σινεμά την πρώτη κινηματογραφική την Πέμπτη 14 Μαρτίου.

Η περιπέτεια και το μυστήριο της «Άγριας Φύσης» θα μπορούσε να μας προ(σ)καλέσει αυτό το τριήμερο για ένα χαλαρό βράδυ στις σκοτεινές αίθουσες.

Δείτε τις νέες ταινίες που έρχονται στα σινεμά την Πέμπτη 14 Μαρτίου.

Άγρια Φύση (Force of Nature: The Dry)

Πέντε γυναίκες συμμετέχουν σε ένα καταφύγιο πεζοπορίας αλλά μόνο τέσσερις βγαίνουν από την άλλη πλευρά. Οι ομοσπονδιακοί πράκτορες Aaron Falk και Carmen Cooper κατευθύνονται στα βουνά ελπίζοντας να βρουν την αγνοουμένη ακόμη ζωντανή.


Ένα για τον Δρόμο (One for the Road)

Ο Μαρκ (Frederick Lau) μοιάζει να έχει τα πάντα υπό έλεγχο και να “σκοράρει” με επιτυχία τόσο στην επαγγελματική του ζωή, όσο και στις ξέφρενες νυχτερινές εξορμήσεις του στα μπαράκια του Βερολίνου. Παρόλα αυτά ο Μαρκ δεν παραδέχεται την εξάρτησή του από το αλκοόλ. Ένα βράδυ πέφτει σε μπλόκο και αλκοτέστ της αστυνομίας και χάνει το δίπλωμά του. Για να το ξανακερδίσει πρέπει να περάσει από μια σειρά ιατρικων και ψυχολογικών τεστ.



Στο Ποταμόπλοιο (Sur l'Adamant)

Ο διακεκριμένος ντοκιμαντερίστας Νικολά Φιλιμπέρ («Nénette») κερδίζει τη Χρυσή Άρκτο του Βερολίνου εισάγοντάς μας στον μικρόκοσμο μιας κοινότητας ψυχολογικής υποστήριξης με βλέμμα καθαρό και ψύχραιμο. Ανεκτίμητο ντοκουμέντο, διαφωτιστική ταινία ή πολύ απλά, μια καθηλωτική συλλογική εμπειρία.

Εγώ, Καπετάνιος (Io Capitano)

Ο πολυσυζητημένος Ιταλός σκηνοθέτης Ματέο Γκαρόνε (Γόμορρα), επιστρέφει με μια ταινία εμπνευσμένη από αληθινές ιστορίες, και παρακολουθεί την σύγχρονη οδύσσεια δύο εφήβων από τη Σενεγάλη, που εγκαταλείπουν τους δικούς τους, αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο στην Ευρώπη. Ο δρόμος θα είναι δύσκολος…

Επιχείρηση Άστρο (Operation Star)

Το Operation Star ή αλλιώς η Επιχείρηση Άστρο είναι μια παραγωγή της Aratos Films και αφορά την εμπλοκή Ελλήνων και Γερμανών καταδρομέων, κατά το 1943. Πρόκειται για μια πολεμική δραματική ταινία. Το σενάριο συνδυάζει αληθινά γεγονότα και μυθοπλασία.


Διαβάστε επίσης

Η Τζένιφερ Λόπεζ θέλει να σώσει τον κόσμο στο τρέιλερ της νέας ταινίας στο Netflix

Τεράστια καθυστέρηση για το σίκουελ του «Batman» - Υπομονή έναν χρόνο

Ποσό που ζαλίζει για τον Κρίστοφερ Νόλαν: Πόσα εκατομμύρια θα πάρει μετά τα Όσκαρ του «Oppenheimer»