ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«House of the Dragon»: Πράσινοι εναντίον Μαύρων στα τρέιλερ της 2ης σεζόν

House of the Dragon
Πράσινοι ή μαύροι;
ΗΒΟ

Η δεύτερη σεζόν του prequel του Game of Thrones θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου

Το «House of the Dragon» ζητά από τους θεατές να επιλέξουν την πλευρά που θα υποστηρίξουν στην επερχόμενη δεύτερη σεζόν της σειράς. τη μαύρη της Rhaenyra ή την πράσινη ομάδα της Alicent;

Μόλις πριν από μερικά λεπτά, το HBΟ κυκλοφόρησε δύο τρέιλερ για τη δεύτερη σεζόν η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου στο Max. Το ένα τρέιλερ ακολουθεί τη Rhaenrya, τον Daemon και τις δυνάμεις τους στο Dragonstone και το άλλο εστιάζει στην ομάδα της Alicent, τον πατέρα της Otto και τα παιδιά της τον βασιλιά Aegon και τον πρίγκιπα Aemond.

Λαμβάνοντας χώρα 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα του «Game of Thrones», η 2η σεζόν του «House of the Dragon» θα σηματοδοτήσει επίσημα την έναρξη του Χορού των Δράκων, του εμφυλίου πολέμου των Targaryen.

Στον απόηχο του φινάλε της πρώτης σεζόν σεζόν, όπου ο Aemond δολοφονεί τον γιο της Rhaenyra, Lucerys και τον δράκο του, ο πόλεμος είναι επικείμενος στο Westeros. Οι μαύροι και οι πράσινοι συγκεντρώνουν τις δυνάμεις τους, τους δράκους και τους νέους συμμάχους τους και ρίχνονται σε μια αιματηρή, φλογερή μάχη μέχρι θανάτου. Ο νεαρός βασιλιάς Aegon έχει καθίσει για τα καλά στον Σιδερένιο Θρόνο, τον οποίο η ετεροθαλής αδελφή του Rhaenyra, θεωρεί νόμιμη κληρονομιά της από τον αείμνηστο πατέρα τους.

Η δεύτερη σεζόν του prequel του Game of Thrones, θα αποτελείται από 8 επεισόδια, αντί για 10 που είχε ο πρώτος κύκλος.

Στο καστ προστίθενται οι: Gayle Rankin ως Alys Rivers, Simon Russell Beale ως Ser Simon Strong, Freddie Fox ως Ser Gwayne Hightower και Abubakar Salim ως Alyn of Hull. Στη δεύτερη σεζόν της σειράς επιστρέφουν οι: Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno και Rhys Ifans.

Βασισμένο στο Fire & Blood του Τζορτζ. Ρ.Ρ. Μάρτιν, το House of the Dragon εξιστορεί την άνοδο και την πτώση των Targaryens. Διαδραματίζεται 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones εστιάζοντας στην ταραχώδη περίοδο του Οίκου Targaryen, ξετυλίγοντας την αρχή για το τέλος του Οίκου που οδήγησε στον εμφύλιο πόλεμο της οικογένειας, τον περιβόητο Χορό των Δράκων.

Διαβάστε επίσης


«The House of the Dragon»: Τον Ιούνιο η 2η σεζόν της prequel σειράς του Game of Thrones

«The House of the Dragon»: Πρώτο τρέιλερ για τη 2η σεζόν του prequel του «Game of Thrones»

«Game of Thrones»: Έρχεται νέα spinoff σειρά - Όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής