ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Οι άνδρες κάνουν… τη δουλειά τους!»: Παρουσίαση βιβλίου στη Γλυφάδα 29 Νοεμβρίου

«Οι άνδρες κάνουν… τη δουλειά τους!»: Παρουσίαση βιβλίου στη Γλυφάδα 29 Νοεμβρίου

Ο πολιτιστικός σύλλογος Καλλιτεχνόραμα και το Ι.Ι.Ε.Κ ΑΛΦΑ παρουσιάζουν το βιβλίο Της δημοσιογράφου Λίας Λάππα : Οι άνδρες κάνουν …τη δουλειά τους!!! στις 29 Νοέμβρη στους χώρους του Ιεκ Λεωφόρος Βουλιαγμένης 57.

Πριν σας δώσουμε μια γεύση για το βιβλίο θα σας πούμε ότι σας περιμένουμε με χαρά στην παρουσίαση την οποία θα πλαισιώσουν οι ομιλητές: Σμαράγδα Κατσούλη πρόεδρος Καλλιτεχνοράματος , οι δημοσιογράφοι :Αμέλια Αναστασάκη (www.cnn.gr) o Γιώργος Μιχαηλίδης ( διευθυντής www.EleftherosTypos.gr ) η Κία Παπαδοπούλου ( www.doctorweb.gr) και ο Παναγιώτης Σουρέλης (Πρώτο θέμα). Συντονίζει η Αμέλια Αναστασάκη.

ΒΙΒΛΙΟ

«Οι άνδρες κάνουν… τη δουλειά τους!», ο τίτλος του βιβλίου , ένας τίτλος που έχει συζητηθεί όσοι λίγοι στην Ελλάδα παρά το μικρό διάστημα της κυκλοφορίας του ίδιου του βιβλίου. Η συγγραφέας του, επέλεξε αυτόν τον γαργαλιστικό τίτλο γιατί αφενός περιγράφει ακριβώς το περιεχόμενο του βιβλίου της αφετέρου είναι μια φράση που μπορεί να ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως. Για το τί πραγματεύεται όμως αυτό το βιβλίο με αυτόν τον τίτλο θα πρέπει σαφώς να ανατρέξετε στις σελίδες του. Λίγα λόγια για το βιβλίο: Αναμφισβήτητα, η δουλειά για τον άνθρωπο, είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες επιβίωσης και αυτοπραγμάτωσης και σε μεγάλο βαθμό αποτελεί παράμετρο που ορίζει ακόμη και συμπεριφορές.

Το βιβλίο, είναι μια προσπάθεια αποκωδικοποίησης της συμπεριφοράς των ανδρών, με βάση το επάγγελμά τους. Η δημοσιογράφος Λία Λάππα, για 5 ολόκληρα χρόνια συζητούσε με άνδρες επιτυχημένους στο επάγγελμά τους και εκείνοι, της εμπιστεύτηκαν τα μυστικά του επαγγέλματός τους αλλά και της ζωής τους. Πόσο μπορεί να επηρεάσει μια στερημένη φοιτητική ζωή την κατοπινή ερωτική συμπεριφορά ενός γιατρού; Γιατί οι ποδοσφαιριστές επιδιώκουν να βρουν νωρίς το ταίρι της ζωής τους; Ποια κατηγορία δικηγόρων θέλει δίπλα του γυναίκες τρόπαιο; Τι σημαίνει στόχος για τον υπεύθυνο μάρκετινγκ και που μπορεί να φτάσει για να τον κατακτήσει;

Γιατί πρέπει να «μαρινάρεις» έναν σεφ; Το βιβλίο εμπεριέχει, με χιούμορ και αμεσότητα, όλα αυτά και άλλα πολλά μικρά μυστικά, μεγάλων ανδρών που μπορούν να εξηγήσουν τις συμπεριφορές τους, ως προς το άλλο φύλο . Κάλλιστα θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι «ειπωμένο» από άνδρες για να το διαβάσουν οι γυναίκες. Χωρίς ονόματα αλλά με πάθος οι άνδρες που μίλησαν στη Λία Λάππα, έδωσαν μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης , της ζωής τους και που ξέρετε ίσως ο σύντροφός σας να έχει πολλά κοινά στοιχεία με τους πρωταγωνιστές του βιβλίου και διαβάζοντάς το, τον καταλάβετε καλύτερα.