SEX

Αυτοί είναι οι πέντε τύποι γυναικείων... οπισθίων και τα εσώρουχα που τους ταιριάζουν (photo)

Αυτοί είναι οι πέντε τύποι γυναικείων... οπισθίων και τα εσώρουχα που τους ταιριάζουν (photo)

Έναν… μπούσουλα για τα γυναικεία οπίσθια δημιούργησε ένας Αμερικανός πλαστικός χειρουργός, ο οποίος ειδικεύεται (που αλλού;) στο πίσω σύστημα των πελατισσών του!

Όπως υποστηρίζει ο Δρ. Μάθιου Σούλμαν από τη Νέα Υόρκη, η πίσω όψη μιας γυναίκας μπορεί να μπει σε μια συγκεκριμένη κατηγορία ανάλογα με το σχήμα του: Τετράγωνος, Σχήματος V, Σχήματος Α, Στρογγυλός ή Ανάποδη Καρδιά, ενώ είναι πολύ σημαντικό για μία γυναίκα να γνωρίζει πού ανήκει.

Κάτι που μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στην επιλογή εσωρούχων και μαγιό που την κολακεύουν και αναδεικνύουν τα δυνατά της σημεία.

«Για κάθε πισινό υπάρχει το ιδανικό εσώρουχο», τονίζει χαρακτηριστικά ο Δρ. Σούλμαν στο Cosmopolitan.com εξηγώντας ότι το σχήμα των οπισθίων μας είναι το αποτέλεσμα τεσσάρων παραγόντων: της θέσης των οστών της λεκάνης και των γοφών, της κατανομής λίπους, του μεγέθους και του σχήματος των γλουτιαίων μυών, αλλά και του τρόπου που αυτοί οι μύες συνδέονται με το οστό του μηρού.

Με τα καλοκαίρι μάλιστα να χτυπά ήδη επίμονα την πόρτα μας, ο Δρ. Σούλμαν δεν παρέλειψε να προτείνει και το σωστό μαγιό και εσώρουχο (ανάλογα φυσικά με την κατηγορία - δείτε τες στο γκάλερι - στην οποία ανήκει μια γυναίκα) για τα… σωστά οπίσθια:

1. Τετράγωνος τύπος

Για τις γυναίκες με πιο… επίπεδα οπίσθια, ενδείκνυται το μαγιό τύπου σορτς καθώς μπορεί να προσδώσει περισσότερο όγκο στα σωστά σημεία.

2. Τύπος σχήματος V

Οι γυναίκες με στενούς γοφούς και ανοιχτούς ώμους έχουν συχνά οπίσθια σχήματος V, που αναδεικνύονται καλύτερα με ένα κλασικό σχήμα εσώρουχου.

3. Τύπος σχήματος Α

Αυτός ο τύπος οπισθίων είναι και ο λεγόμενος «σχήμα αχλαδιού». Ιδανικό εσώρουχο για αυτόν είναι το σλιπ τύπου hipster.

4. Στρογγυλός τύπος

Ανήκει συνήθως σε γυναίκες με περισσότερα κιλά, ενώ του ταιριάζει ένα εσώρουχο ή μαγιό με αρκετό ύφασμα που να καλύπτει επαρκώς την πίσω όψη.

5. Τύπος «Ανάποδη Καρδιά»

Οι τυχερές γυναίκες με οπίσθια αυτής της κατηγορίας, μπορούν να φορέσουν σχεδόν όλα τα είδη εσώρουχων με άκρως κολακευτικά αποτελέσματα!

Σχετικές ειδήσεις